Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

28-02-2017, 00:02:02

Pagina's: [1] 2

Auteur Topic: Openbox S9 Hd  (gelezen 18201 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Tiemen

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 27
  • Karma : +10/-0

Openbox S9 Hd
« Gepost op: 25-10-2010, 06:17:20 »
Hoi,

Ik ben in bezit van een DM 800 HD , maar wil er nog 1 bij nu zag ik de OPENBOX S9 HD is dat wat om deze te kopen.
Ik heb nu ook een clone versie van de DM 800 HD maar de Openbox is een 100 € goedkoper.

Deze OPENBOX S9 HD  zal weinig mee gebeuren behalve TV kijken omdat deze bij mijn dochter komt te staan en deze zal er weinig mee doen maar hij moet het wel goed doen niet dat er veel problemen mee zijn.

Alvast bedankt

Offline halloa

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 253
  • Karma : +13/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #1 Gepost op: 14-11-2010, 19:46:22 »
Hey,


deze is zeker stabiel en makkelijk te installeren. Gebruik hem ook voor in de slaapkamer.

Ik heb er nog 2 op voorraad als je wilt. Vraag 100 Euro ex. verzendkosten.

Gr.

Offline gncontrol

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #2 Gepost op: 14-11-2010, 21:14:43 »
Citaat van: halloa;40848
Hey,


deze is zeker stabiel en makkelijk te installeren. Gebruik hem ook voor in de slaapkamer.

Ik heb er nog 2 op voorraad als je wilt. Vraag 100 Euro ex. verzendkosten.

Gr.


IK heb wel belangstelling voor twee stuks......

Vriendelijke groet,

GNcontrol

Offline jean

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +0/-0

openbox s9
« Reactie #3 Gepost op: 15-11-2010, 18:01:43 »
hoi,

waar kan ik die goedkoop vinden ?
zoek er een aan te schaffen lijken goed te zijn en niet te groot

Offline gncontrol

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #4 Gepost op: 17-11-2010, 08:22:16 »
Citaat van: halloa;40848
Hey,


deze is zeker stabiel en makkelijk te installeren. Gebruik hem ook voor in de slaapkamer.

Ik heb er nog 2 op voorraad als je wilt. Vraag 100 Euro ex. verzendkosten.

Gr.


Kunnen deze ontvangers ook gewoon gebruik maken van een S3 CanalDigitaal kaartje in de paslezer ?

Vriendelijke groet,

GNcontrol

Offline dr.trimble

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #5 Gepost op: 29-11-2010, 21:33:28 »
kan deze box de ts-bestanden lezen die zijn opgenomen met de dreambox.
Het zou de bedoeling zo'n box te plaatsen in de kamer zodat we toch ook opnames vanop de dreambox kunnen bekijken

Offline gncontrol

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #6 Gepost op: 08-12-2010, 07:46:59 »
Citaat van: dr.trimble;40965
kan deze box de ts-bestanden lezen die zijn opgenomen met de dreambox.
Het zou de bedoeling zo'n box te plaatsen in de kamer zodat we toch ook opnames vanop de dreambox kunnen bekijken


Nee, dat gaat niet.....

Je kan met de Openbox / Skybox S9 geen netwerkverbinding maken naar een andere HDD.
Files kunnen enkel via USB op stick of externe HDD worden aangeboden.

Of het formaat TS wordt herkend, kan ik niet zeggen, dat heb ik niet getest.

Offline halloa

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 253
  • Karma : +13/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #7 Gepost op: 09-12-2010, 01:09:40 »
Ik heb Openbox S9 op voorraad. Vraagprijs 125 Euro ex verzendkosten en 1 jaar garantie natuurlijk.

Of de kaart van C+ NL wordt gelezen weet ik niet zeker maar die denk van wel, met CI module zeker wel want daar heeft ook plaats voor.

FIrmware update kan via usb en dan menu zeg je update via usb. Config kan je ook via menu update cccam.cfg by usb en klaar. Settingslijst bewerken met Satedit opslaan op usb en ook die kun je via het menu updaten vanuit usb.

Het openemen gaat in TS formaat als ik het goed heb gezien. Ik zal dit weekend wat opnemen en kijken in welk formaat is en of ie ook TS formaat kan lezen vanuit harde schijf.


Gr.
« Laatst bewerkt op: 09-12-2010, 01:11:48 door halloa »

Offline tim12jimmi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

openbox s9hd
« Reactie #8 Gepost op: 11-12-2010, 16:17:36 »
Citaat van: gncontrol;40849
IK heb wel belangstelling voor twee stuks......

Vriendelijke groet,

GNcontrol


heb je er nog; bel 0032xxxxxxxxmvg math
« Laatst bewerkt op: 11-12-2010, 22:52:52 door MrSat »

Offline Nafri

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #9 Gepost op: 13-12-2010, 19:21:05 »
Hoi,

Ik ben nieuw hier en zou graag hulp willen bij het instellen van CCcam om openbox s9.
kan er iemand mij helpen om stap voor stap uit te leggen hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

alvast bedankt.

Nafri

Offline cracktor

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 16
  • Karma : +10/-0

Openbox s9 importeren
« Reactie #10 Gepost op: 25-01-2011, 13:53:52 »
Kan iemand mij vertellen (PM?) waar ik die openbox s9 het beste kan bestellen?
Wil er het liefste zelf een paar uit china importeren maar zoek dus een betrouwbare dealer daar

Offline pieter51

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #11 Gepost op: 08-05-2011, 10:39:30 »
Citaat van: Tiemen;40638
Hoi,

Ik ben in bezit van een DM 800 HD , maar wil er nog 1 bij nu zag ik de OPENBOX S9 HD is dat wat om deze te kopen.
Ik heb nu ook een clone versie van de DM 800 HD maar de Openbox is een 100 € goedkoper.

Deze OPENBOX S9 HD  zal weinig mee gebeuren behalve TV kijken omdat deze bij mijn dochter komt te staan en deze zal er weinig mee doen maar hij moet het wel goed doen niet dat er veel problemen mee zijn.

Alvast bedankt


ik heb er net een gekregen maar ik kan er nog niets mee
hij zij dat het zelfde was dan een dm800 maar kan iemand mij helpen

Offline SuppleX

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +0/-0

Openbox S9 Hd
« Reactie #12 Gepost op: 16-06-2011, 22:33:44 »
Citaat van: Nafri;41099
Hoi,

Ik ben nieuw hier en zou graag hulp willen bij het instellen van CCcam om openbox s9.
kan er iemand mij helpen om stap voor stap uit te leggen hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

alvast bedankt.

Nafri


Stuur even een pm met wat je exact wilt weten indien je er nog niet uit bent. Stuur ik je de info wel op

Offline vdsm1

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-1

Re: Openbox S9 Hd
« Reactie #13 Gepost op: 27-12-2011, 19:55:35 »
Hou er wel rekening mee dat u sommige zenders niet kunt ontvangen. Bij mij lukken de XD's RTL4 RTL5 ,en RTL7 niet de HD's lukken wel.
De transponders nagezien en ndeze staan wel juist.

Offline zwintje

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

Re: Openbox S9 Hd
« Reactie #14 Gepost op: 14-03-2012, 17:17:13 »
Mss belangrijk voor potentieële koper van deze openbox: 
De meeste openbox ontvangers die aangeboden worden zijn china clonen. Dit is geen linux ontvanger zoals dreambox.
Dit is een ontvanger die werkt met ALI chipset. Edision enz.. gebruiken dezelfde chipset.
Op zich is het beeld best wel goed van deze ontvanger, maar de chipset is aan de trage kant.
Een sky UK kaart kan je vb niet bekijken op deze ontvanger, omdat hij de keys niet snel genoeg verwerkt en freezes geeft.
Van de firmware zijn versies te vinden die cccam emuleren, maar dan enkel als cliënt, niet als server.
Werk je met een ci module en CDS kaart of TVV kaart zou het wel goed moeten werken. Ook inhuis sharen van CDS of TVV zou moeten werken als client.

Zwintje
« Laatst bewerkt op: 15-03-2012, 23:48:49 door zwintje »
Pagina's: [1] 2
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)