Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


16-06-2024, 14:59:41


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Tile: Verloren spullen terugvinden via een erg kleine tracker en iPhone-app  (gelezen 1632 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2202
  • Karma : +12/-0

Tile: Verloren spullen terugvinden via een erg kleine tracker en iPhone-app

Je bent vast en zeker wel eens een keer je sleutels kwijtgeraakt of misschien is zelfs iets dierbaars van je gestolen. Met de Tile tracker komt hier verandering in. Deze hele kleine tracker kun je kwijt in je tas, plakken op je MacBook, iPhone en zelfs je fiets.

De Tile is zoals je verwacht te gebruiken met een app voor de iPhone. Via deze app kun je een Tile zoeken door te gaan zoeken op de sterkte van je verbinding, of je kunt de Tile een geluidje af laten spelen.

Dit is natuurlijk niet alles, want Tile heeft een eigen cloud-netwerk. Dit netwerk houdt in dat je bijvoorbeeld aan kunt geven dat je fiets is gestolen waar je zeer toevallig een Tile op hebt geplakt.

Omdat je fiets te ver van je vandaan is kun je hem natuurlijk niet zomaar opsporen. Echter wanneer een Tile-gebruiker langs je gestolen fiets loopt zal er automatisch een push-notificatie naar de app op jouw iPhone gestuurd worden met de locatie van je gestolen fiets.

De Tile hoef je niet op te laden en gaat ongeveer 1 jaar mee. Op de officiële website kun je al één Tile bestellen voor $18,95. Wanneer je kiest om meerdere Tiles te bestellen krijg je korting en zelfs een paar Tiles extra. Helaas is hij nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar ontwikkelaar Reveal Labs zal hem binnenkort ook internationaal versturen.

Bron : AppleSpot
Links : The Tile App

Pagina's: [1]
 

Archief

Buy this premium domain L8R.ORG