Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


22-06-2024, 18:41:01


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Verkoop iPhone 5 start in juni ?  (gelezen 1734 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Verkoop iPhone 5 start in juni ?
« Gepost op: 20-04-2012, 02:31:27 »
De officiële verkoop van de nieuwe iPhone 5 moet eind juli in zowel de Verenigde Staten als het merendeel van Europa van start gaan. De officiële aankondiging van de iPhone 5 kunnen we door dit gerucht hoogstwaarschijnlijk eind mei- of begin juni verwachten.

Dit meldt een belangrijk intern persoon bij de grootste productie fabrikant van Apple: Foxconn, aan de internationale Japanse televisie. De ‘anonieme’ bron van Foxconn meldde onder andere dat de iPhone 5 18.000 nieuwe mensen nodig heeft om de productie van de iPhone 5 te starten waarna de verkoop van het toestel in juni van start moet gaan.

In het interview die begin april door een Japanse televisie zender werd afgenomen werden er naast de release data geen technische specificaties van het toestel bekend gemaakt. Deze moet de werknemer zeker gekend hebben omdat het hoogstwaarschijnlijk een van de belangrijkste personen binnen het giga bedrijf is en natuurlijk het toestel produceerd. Daarnaast is het zeer aannemelijk dat deze persoon binnen Foxconn de exacte release datum niet wist, waarschijnlijk omdat dit meestal een handje vol personen binnen Apple zijn, maar slechts een gok deed op basis van de fases waarin de iPhone 5 dit jaar wordt geproduceerd. Aannemelijk is dan ook dat release datum, als deze afwijkt, niet ver van juni af zal liggen. Dit zal betekenen dat we de iPhone 5 al over 2 maandjes in onze handen hebben!

bron:iphone5web.nl

Pagina's: [1]
 

Archief

Buy this premium domain L8R.ORG