Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


14-07-2024, 05:45:06


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Multiroom smartcard CanalDigitaal terug naar Familiepakket  (gelezen 858 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline alain

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Multiroom smartcard CanalDigitaal terug naar Familiepakket
« Gepost op: 11-02-2012, 22:33:46 »
CanalDigitaal-klanten die nu een Multiroom abonnement voor en tweede of derde smartcard afsluiten krijgen wanneer het hoofdabonnement Entertainment- of Toppakket is op de extra smartcard de beschikking over tv- en radiozenders uit het Familiepakket. M7 Group S.A heeft dit bevestigd.

Onlangs startte M7 Group S.A bij CanalDigitaal met anti-cardshare maatregelen. Het aantal clients dat met één smartcard kan worden bediend is hierdoor naar vier teruggebracht. De maatregel werd ingevoerd omdat een groep kijkers via externe cardsharing bij commerciële partijen zonder aan CanalDigitaal te betalen naar het zenderaanbod van de tv-aanbieder keken. Sinds deze maatregel is ingegaan, is gebleken dat het aantal extra tweede maar vooral derde smartcards bij de hoofdabonnementen proportioneel is gestegen. Deze stijging ligt niet in verhouding met de periode voor het invoeren van de anti-cardshare maatregelen. Om verder misbruik van het Multiroom Entertainment abonnement te voorkomen is besloten om de beschikbare zenders op tweede en derde smartcards voor nieuwe gebruikers naar het Familiepakket terug te brengen.

Wie voorheen als hoofdabonnement het Entertainment- en Toppakket afnam en een aanvullend Multiroom abonnement voor een tweede en eventueel derde smartcard had afgesloten, kon via deze Multiroom kaarten naar alle tv- en radiozenders uit het Entertainmentpakket kijken. Klanten die een Multiroom Entertainmentpakket willen gaan gebruiken, dienen er vanaf nu rekening mee te houden dat zij op de 2e en 3e kaart alleen naar tv- en radiozenders uit het Familiepakket kunnen kijken.

Vooralsnog geldt deze aanpassing niet voor klanten die het Multiroom Entertainment abonnement al voor 1 januari 2012 in gebruik hadden.

bron:www.satellitemagazine.com

Pagina's: [1]
 

Archief

Buy this premium domain L8R.ORG