Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


14-07-2024, 22:30:53

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: dreambox 500 en externe cardreader  (gelezen 1093 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline alain

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

dreambox 500 en externe cardreader
« Gepost op: 18-03-2009, 22:12:58 »
ook een moderator heeft af en toe eens wat hulp nodig:D
ik zit met 2 kaarten en een dreambox 500s
de ene kaart kan ik kwijt in het interne slot van de ontvanger
dan blijft de 2de kaart over,nu ik weet dat door gebruik te maken van een externe cardreader deze kaart kan aangesloten worden op de dm500
ik heb hier nog eenmastera 4 cardreader aangesloten op dm500s met gemini en als cam gbox
wat moet ik nu in feite doen opdat de dm deze kaart kan lezen?
ik heb al van alles veranderd in de gbox.cfg maar wil niet lukken
ik heb deze vline gebruikt maar de kaart is nog altijd niet te zien
V: { F0 35 }
aan de hand van gboxsuite zie ik de kaart van de interne slot wel en op de compoort staar er geen kaart vermeld
soms komt er "card init failed" naast de cmport1
wat doe ik nu fout?

donloko

  • Gast
dreambox 500 en externe cardreader
« Reactie #1 Gepost op: 24-03-2009, 09:31:24 »
Citaat van: alain;33282
ook een moderator heeft af en toe eens wat hulp nodig:D
ik zit met 2 kaarten en een dreambox 500s
de ene kaart kan ik kwijt in het interne slot van de ontvanger
dan blijft de 2de kaart over,nu ik weet dat door gebruik te maken van een externe cardreader deze kaart kan aangesloten worden op de dm500
ik heb hier nog eenmastera 4 cardreader aangesloten op dm500s met gemini en als cam gbox
wat moet ik nu in feite doen opdat de dm deze kaart kan lezen?
ik heb al van alles veranderd in de gbox.cfg maar wil niet lukken
ik heb deze vline gebruikt maar de kaart is nog altijd niet te zien
V: { F0 35 }
aan de hand van gboxsuite zie ik de kaart van de interne slot wel en op de compoort staar er geen kaart vermeld
soms komt er "card init failed" naast de cmport1
wat doe ik nu fout?




heb je de optie in jou dreambox
{dont open serial port uit gevink}
probeer dat en kijken als het werkt

Offline alain

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

dreambox 500 en externe cardreader
« Reactie #2 Gepost op: 13-04-2009, 13:58:30 »
sorry voor de late reactie
die optie is uitgevinkt maar nog steeds wil het niet lukken!

italiaboy

  • Gast
en werkt
« Reactie #3 Gepost op: 27-04-2009, 09:59:49 »
en werkt het nu ???

Offline alain

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

dreambox 500 en externe cardreader
« Reactie #4 Gepost op: 27-04-2009, 12:10:12 »
neen hoor,heb het opgegeven
 komt het omdat het een seca3 kaart is?

italiaboy

  • Gast
ok
« Reactie #5 Gepost op: 27-04-2009, 18:30:16 »
Citaat van: alain;34047
neen hoor,heb het opgegeven
 komt het omdat het een seca3 kaart is?


ik heb gbox all lang links laten liggen
maar heb je het getest met cccam
en heb je een speciale reden waarom je gbox gebruik
of heb je zoveel vertrouwen in dat je het niet mee kap
en ik denk dat het ook mooi is als je mbox test
iedergeval weet zeker dat m4 op 500 werkt had het zelf ook vroeger

Offline alain

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

dreambox 500 en externe cardreader
« Reactie #6 Gepost op: 27-04-2009, 20:12:51 »
de enige reden dat ik nog gbox gebruik is om dat ik nog met vrienden share die ook gbox gebruiken
ik zou wel cccam willen gebruiken maar dan denk ik dat mijn vrienden mijn local kaart niet meer zien

italiaboy

  • Gast
ik zal
« Reactie #7 Gepost op: 28-04-2009, 08:56:38 »
Citaat van: alain;34065
de enige reden dat ik nog gbox gebruik is om dat ik nog met vrienden share die ook gbox gebruiken
ik zou wel cccam willen gebruiken maar dan denk ik dat mijn vrienden mijn local kaart niet meer zien


ja maar vrienden of peers?
stuur mij een mail zal ik u een lijn geven
dan ben je al een eind vooruit met cccam
en je kan cccam en gbox samen laten werken alleen heb ik het nooit gedaan
gebruik gbox niet meer vandaar
Pagina's: [1]
 

Archief

Buy this premium domain L8R.ORG