Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


30-09-2023, 00:58:13

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: CONAX gehackt!!  (gelezen 114 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

CONAX gehackt!!
« Gepost op: 17-04-2008, 20:28:40 »
het conax systeem schijnt gehackt te zijn op thor satelliet 8 west
dit zijn dus de scandinavische zenders
op verschillende forums wordt daar ook melding van gemaakt
This Firmware works in Jolly cam and it is compatible with Diablo cam
Conax Canal Digitaal is full working and all the other Emulators (Polsat-****tv sexView freex premiere ) are updated and full working in Jolly cam.
Diablo is compatible with this software ,all the emulators are working except TPS because ,in order to work is needed more ram emu allocation space.
jollycam
dus voor de diablocam zou het ook moeten werken maar dan met de 105:
Download the latest underworld file ( at present 105 )
then put your diablo light into cas programmer, load the 105 dup file into the cas, then click on the traffic lights to load the dup file ( same as loading a stealth file ) exit the programme when loaded, then put the cam into stb

LINK
 
zelf heb ik geen van beide cams, kan ze helaas niet testen

Offline zagato

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 520
  • Karma : +20/-0

CONAX gehackt!!
« Reactie #1 Gepost op: 18-04-2008, 09:09:23 »
Ik heb hierover ook gelezen en heb begrepen dat er drie HD zenders open zijn , discovery HD, national geographic HD en Voom HD.
Met de underworld 1.04 versie van Arkana Team voor de jollycam, compatible met de diablo cam.
Ik heb ook geen diablocam maar weet wel dat deze zenders OK zijn getest.
Yoda- "Always two there are. No more, no less........ A master, and an apprentice."

Offline satfinder

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +0/-0

CONAX gehackt!!
« Reactie #2 Gepost op: 21-04-2008, 21:02:44 »
conax zou ook open zijn op titaniumkaart.ik heb de soft erop geplaatst.
en inderdaad , daar staat nu conax op , maar verder doet ie geen kanalen open

Offline Vger155

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 73
  • Karma : +10/-0

CONAX gehackt!!
« Reactie #3 Gepost op: 01-06-2008, 12:46:09 »
is inderdaad een tijdje open geweest op Diablo V2.2/Stlth2.48.
FreeX-TV 1&2,SV, was good  fun toen ze open waren (een maand of twee), nu erug zwart, zou terug open zijn op diablo V2.3, heb zelf geen versie2.3 cam, ben ook niet zinnens er nog een aan te schaffen eerlijk gezegd.

Offline amadeus

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

CONAX gehackt!!
« Reactie #4 Gepost op: 02-06-2008, 10:13:22 »
Ja Conax is open op Thor 1west en op albtv 8oost met diablo 2.3 underworld,
Pagina's: [1]
 

`