Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


04-03-2024, 14:58:29


Pagina's: [1]

Auteur Topic: SES Astra foto’s van lancering regionale omroep via sat  (gelezen 406 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

SES Astra foto’s van lancering regionale omroep via sat
« Gepost op: 22-11-2006, 20:13:49 »
SES Astra heeft vanmiddag aan Satellietnieuws.nl foto's van de lancering van de regionale omroepen vrijgegeven. Deze lancering vond vrijdag 10 november plaats in de lounge van het gebouw van RTV Noord-Holland aan de Alleta Jacobslaan in Amsterdam. Satellietnieuws.nl was voor dit openingsfeestje uitgenodigd en maakte al eerder op zijn internetsite een artikel over de lancering van de regionale omroepen.

De tien regionale omroepen die op dit moment via de satelliet te zien zijn werden na diverse toespraken en een discussie over de rol van regionale omroepen in een veranderd medialandschap door "mediaminister" Maria van der Hoeven "de satelliet afgeschoten". Hierdoor ging een langgekoesterde wens van de regionale omroepen, Canal Digitaal, de satellietkijker maar vooral SES Astra's Bill Wijdeveld is vervulling. Vooral laatst genoemde heeft zich zeer ingezet, en zich binnen SES Astra sterk gemaakt, om de regionale omroepen via de satelliet te kunnen laten uitzenden.Mediaminster Maria van der Hoeven tijdens een speech (gedeeltelijk in plat Limburgs uitgesproken)De uithulling van een paneel met 10 beeldschermen waarop de 10 regionale omroepen die vanaf dat moment officieel via de satelliet uitzenden te zien zijn.


Ondertekening door ROOS van het contract met SES ASTRA: vlnr: Bill Wijdeveld (ASTRA), Henny Everts (directeur RTV Oost en bestuurslid ROOS), Eric Wehrmeijer (voorzitter ROOS), Gerard Schuiteman  (directeur ROOS)
Jepke
Is back in the house

Pagina's: [1]
 

`