Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


14-07-2024, 22:05:55

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: René Mioch begint filmzender op internet  (gelezen 751 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2202
  • Karma : +12/-0

René Mioch begint filmzender op internet
« Gepost op: 26-04-2006, 21:09:42 »
AMSTERDAM - René Mioch komt met een filmzender op internet. De website www.filmsensterren.nl gaat woensdag om 18.00 uur online, aldus de filmjournalist. Op de internetpagina kunnen bezoekers geen films bekijken, maar wel gratis interviews met internationale filmsterren als Harrison Ford en Rachel Weisz.
 
 
Naast recente gesprekken met acteurs en actrices komt er ook archiefmateriaal beschikbaar dat Mioch in de afgelopen 25 jaar heeft gedraaid. "We maken zoveel wat nooit te zien is en wat mensen wel willen zien", verklaart de filmkenner.
 
Binnenkort worden ook filmrecensies op beeld toegevoegd. Mioch produceert de webzender met zijn bedrijf New Haven Productions en werkt samen met het tijdschrift en filmsite Preview.
Filmsensterren.nl is volgens de maker "een in stukken gehakt televisieprogramma". "Het is voor mensen die niet genoeg hebben aan de 30 seconden interviews die tv-programma's laten zien.
 
Privéleven
Die stukjes zijn vaak van interviewers zonder filmachtergrond die hun zoveelste item draaien, waarbij het regelmatig ook nog eens alleen draait om het privéleven van de acteur of actrice. Mijn interviews zijn gesprekken, waarbij de kijker de ster een beetje leert kennen."
 
Ontwikkeling
De filmdeskundige benadrukt dat het project nog in ontwikkeling is. Binnen een jaar moet Filmsensterren.nl een volledige digitale zender worden, waar bezoekers onder meer filmkaartjes en dvd's kunnen bestellen.
Mioch is bekend van diverse filmprogramma's op televisie. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld Films en Sterren voor Veronica.
 
Bron : NU.nl

Pagina's: [1]
 

`