Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


25-06-2024, 20:39:30

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Probleem met vinden van BVN  (gelezen 755 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline aarhusdk

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Probleem met vinden van BVN
« Gepost op: 24-04-2006, 19:59:11 »
Hoi,

Ik ben een beetje nieuw met schotels etc. en missdchien daarom heb ik een probleem.

Korte uitleg: Ik woon in Denemarken en heb net over de grens(in duitsland) een goedkope free to air ontvanger + schotel gekocht.
Nu las ik dat je via Astra een nederlands kanaal kunt ontvangen, namelijk Beste van Nederland(BVN) - altijd leuk voor mijn kinderen.
Ik heb alles geinstalleerd en Astra wordt ontvangen, maar geen BVN...

Ik heb geprobeerd dit handmatig in te stellen - op frequentie 12.574 Ghz, horizontaal, 22000.
Zodra ik verticaal naar horizontaal verander heb ik plotseling geen signaal meer...
Wat moet ik doen? ligt het aan mijn schotel, ontvanger of ben ik wat vergeten.

Ik hoop dat er mensen zijn die mij kunnen helpen.

Bij voorbaat dank!

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Probleem met vinden van BVN
« Reactie #1 Gepost op: 25-04-2006, 17:35:52 »
weet je zekker dat je astra 1 hebt. dus kun je de nederlandse kanalen wel zien in de lijst van kanalen.

als je die kunt zien moet je ook bvn kunnen ontvangen.
Jepke
Is back in the house

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2202
  • Karma : +12/-0

Probleem met vinden van BVN
« Reactie #2 Gepost op: 25-04-2006, 20:54:03 »
Doe in ieder geval eens een scan..... je moet inderdaad de nederlandse kanalen kunnen zien in de lijst, zoals Jepke al zei.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Probleem met vinden van BVN
« Reactie #3 Gepost op: 25-04-2006, 21:44:36 »
als je een scan hebt gedaan dan moeten vooraan al de taquila kanalen komen staan. daar kun je het ook aan zien.

laat even weten wat voor fta onvanger je hebt. mischien dat daar iets mee aan de hand is.
Jepke
Is back in the house
Pagina's: [1]
 

`