Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


25-06-2024, 20:16:43


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Prijswijziging Set Top Box-pakket  (gelezen 697 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Prijswijziging Set Top Box-pakket
« Gepost op: 09-04-2006, 20:51:07 »
Van de site van Canaldigitaal:

Prijswijziging Set Top Box-pakket

CanalDigitaal is continu bezig de service en het zenderaanbod beter af te stemmen op uw wensen. Ook in de toekomst willen we er alles aan blijven doen om onze service en het zenderaanbod te optimaliseren.

Met ingang van 1 mei wordt de prijs van het Set Top Box-pakket verhoogd. Toch blijft CanalDigitaal de voordeligste aanbieder van digitale televisie. De kosten voor het Set Top Box-pakket zullen per 1 mei € 39,95 per jaar bedragen. Omgerekend komt dat neer op een verhoging van € 0,83 per maand. Heeft u al een abonnement op het Set Top Box-pakket dan geldt dit tarief vanaf de datum dat het contract verlengd wordt. Er verandert echter niets voor u als u een abonnement heeft op het Basis-pakket of een ander pakket waar het Set Top Box-pakket bij inbegrepen is. Uw huidige tarief blijft dan ongewijzigd.

Uit recent klanttevredenheidsonderzoek (November 2005) blijkt dat meer dan 90% van onze klanten ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ is met hun keuze voor satelliettelevisie. Het afgelopen jaar hebben we dan ook niet stilgezeten en zijn er verschillende zenders aan het aanbod toegevoegd. Zo is het Basis-pakket uitgebreid met verschillende MTV zenders en zijn zenders als Extreme Sports, Reality TV, Club, Trace TV en de 2 VRT zenders één en Ketnet/Canvas aan het Familie-pakket toegevoegd.
Jepke
Is back in the house

Pagina's: [1]
 

`