Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


25-02-2024, 16:32:47


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Arion AF-9300CD eerste goedgekeurde PVR satellietontvanger  (gelezen 412 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline zwartkijker

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 36
  • Karma : +0/-0

Arion AF-9300CD eerste goedgekeurde PVR satellietontvanger
« Gepost op: 31-01-2006, 08:27:51 »
Het doet ons genoegen u te kunnen melden dat wij de CANALDIGITAAL goedkeuring hebben ontvangen op een nieuw model Arion Personal Video Recorder , de AF-9300PVR-Cd . Dit is de enige door CANALDIGITAAL goedgekeurde PVR op dit moment.

Zo kan deze onder andere 4 programma’s tegelijkertijd opnemen terwijl een ander programma wordt bekeken, uit maximaal 2 transportstromen. De PVR beschikt over een automatische decodeer functionaliteit. Gecodeerd opgenomen programma’s kunnen automatisch en bijvoorbeeld ’s Nachts worden gedecodeerd. Uw klant heeft dus geen last meer van programma’s die na korte tijd niet meer kunnen worden bekeken. In deze speciale versie zijn hard en software aangepast om onder andere de SCM CANALDIGITAAL module volledig te ondersteunen.

Als eerste heeft de Arion AF-9300PVR-Cd de snelzoek mogelijkheid voor zowel voor het voorkeuzepakket van CANALDIGITAAL, als ook het pakket voor het Belgische TV Vlaanderen. Als tijdens de installatie voor de Nederlandse taal wordt gekozen, vraagt de PVR in welke regio de  installatie wordt gedaan. Er kan tussen Nederland en Belgie worden gekozen. Nadat de keuze is gemaakt wordt de vraag gesteld of het zenderpakket voor deze regio in de ontvanger moet worden geladen. Indien men deze keuze bevestigd vraagt de PVR of de schotel correct staat afgesteld op de Astra satelliet. Op de achtergrond worden instellingen, zoals bijvoorbeeld tuners doorlussen, Astra op Disecq 1 , en universele LNB gekozen. Zodra u de laatste vraag heeft bevestigd wordt vanaf de satelliet de lijst voor CANALDIGITAAL , of TV Vlaanderen middels LCN ( Logical Channel Numbering ) in de ontvanger geladen. Uiteraard beschikt de AF-9300PVR-Cd over veel meer faciliteiten , zoals bijvoorbeeld een supersnelle USB 2.0 poort, Diverse Spelletjes , MP3 jukebox, Mediahighway EPG emulatie met programmeerbare timerfunktie, Composiet-RGB-en SVHS uitgangen , 115Kbps RS232 poort , dual decoding voor split screen en PIP ( 1 TS ! ) en een supereenvoudig en duidelijk gebruikersinterface.

Vanaf half Februari zal de Arion AF9300PVR-Cd worden uitgeleverd met Nederlandse handleiding, Nederlandse Giftbox en zullen de goedkeuringslogo’s aanwezig zijn. Wellicht overbodig te vermelden dat de AF9300PVR in de standaard uitvoering gewoon leverbaar blijft. De software voor deze twee modellen kan NIET worden uitgewisseld. De AF9300PVR-Cd is uitsluitend verkrijgbaar in de Benelux via Clark-Electronics b.v. en haar distributeurs.

Bron: Arion Importeur Clark Electronics


Zwartkijker

Pagina's: [1]
 

Archief

Buy this premium domain L8R.ORG