Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


18-05-2024, 02:45:54


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Nederlandse commerciële zenders naar SET TOP BOX-p  (gelezen 529 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BRUUT-DREAM

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 349
  • Karma : +0/-0
    • http://www.satlords.nl/board

Nederlandse commerciële zenders naar SET TOP BOX-p
« Gepost op: 16-09-2005, 10:56:05 »
Vanaf 1 oktober a.s. zijn de Nederlandse commerciële zenders niet meer gratis te ontvangen voor de (nieuwe) klanten van CANALDIGITAAL. In tegenstelling tot het verleden moet CANALDIGITAAL gaan betalen voor het doorgeven van de Nederlandse commerciële zenders. Daarom worden deze zenders ondergebracht in het SET TOP BOX-pakket. De 3 Nederlandse publieke zenders en meer dan 100 internationale zenders blijven wel geheel gratis te ontvangen.

Voor nieuwe klanten van CANALDIGITAAL gaat het aanbod per 1 oktober 2005 veranderen. Voor mensen die al langere tijd via CANALDIGITAAL kijken zal het aanbod per de datum wijzigen waarop men de smartcard heeft aangemeld, startend op 1 januari 2006.

Bijvoorbeeld iemand die vanaf 1 juli 2002 gratis kijkt via CANALDIGITAAL, zal vanaf 1 juli 2006 geen Nederlandse commerciële zenders meer kunnen ontvangen als hij/zij zich niet abonneert op één van de betaalpakketten.

Om de Nederlandse commerciële zenders te blijven ontvangen kunnen klanten zich abonneren op één van de overige zenderpakketten van CANALDIGITAAL. Abonneren kan al vanaf € 2,50 per maand met het SET TOP BOX-pakket. Voor € 7,45 per maand is het BASIS-pakket beschikbaar met onder andere Talpa, Nickelodeon en Discovery Channel.

__________________
ILL Be Back!!

Pagina's: [1]
 

`