Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


04-03-2024, 16:18:29


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Het kan altijd gekker: Endemol komt met “uithuweli  (gelezen 395 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BRUUT-DREAM

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 349
  • Karma : +0/-0
    • http://www.satlords.nl/board

Het kan altijd gekker: Endemol komt met “uithuweli
« Gepost op: 17-08-2005, 14:55:09 »
Na de spermashow van Eyeworks komt Endemol nu met de uithuwelijkshow. In dit programma, welke op Talpa uitgezonden gaat worden, worden een man en een vrouw aan elkaar gekoppeld welke elkaar nog nooit gezien hebben. In het programma worden ze bij elkaar gebracht en zullen ze in ondertrouw gaan. Hierna zullen ze verplicht op een korte huwelijksreis gaan en zullen minimaal een maand gaan somenwonen. Na deze verplichte onderdelen zal het stel in de trouwzaal samen komen en de vraag is dan of ze beide tijdens een officiële huwelijksplechtigheid elkaar het"ja-woord zullen geven. De ambtenaar en de familie van de kandidaten weten niet wat de uitkomst van de huwelijksceremonie wordt. Het stel is door relatie-experts bij elkaar gezocht en het hele kennismakingsproces wordt vastgelegd op cameraDit alles meldt de Telegraaf vandaag.

Het programmaformat zal in het Talpa programma "TV Competitie" van Jort Kelder worden uitgezonden. Hierin strijden drie televisieproducenten met een proefuitzendingen van het eigen programmaformat tegen elkaar. Het programma welke de Talpa kijkers als beste beoordelen zal worden aangekocht door Talpa en worden uitgezonden via de zender. Naast Endemol’s "Uithuwelijkshow" strijden Eyeworks met de veelbesproken spermashow, Stokvis producties met een show waarin mensen veel geld moeten verdienen en IDTV met een format waarin vijf prostituees een restaurant beginnen tegen elkaar.

Talpa’s tv-competitie begint maandag. In het door Jort Kelder gepresenteerde programma zijn proefafleveringen te zien van vijf programma’s van tv-producenten. De proefaflevering die van de kijkers de meeste stemmen krijgt, komt als serie op de buis.
ILL Be Back!!

Pagina's: [1]
 

Archief

Buy this premium domain L8R.ORG