Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


22-07-2024, 15:15:05

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: tps/multivision  (gelezen 817 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline lilas

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +0/-0

tps/multivision
« Gepost op: 13-01-2005, 15:25:55 »
Heren,
Ik gebruik al een tijd Infinity USB om mijn FunCARD 5 te updaten met de laatste FUN 6 in 1, en dat werkt altijd.kan ik TPS en ook Mutivision ontvangen, maar nu niet meer.
heeft iemand een idiee wat ik moet doen en welke eeprom moet ik hier voor gebruiken, misschien een site waar ik dat kan downloaden??
zij er andre methode waar je mee andere kanallen kunt vinden/zien??? met deze apparaat die ik nu heb??Ik kom zelf uit frankrijk en ik mis die kanallen, misschien heeft iemand een oplossing!!!!!!!!!1
Alvast bedankt.

Offline andrew007

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 400
  • Karma : +0/-0
    • http://www.undergroundsat.com

tps/multivision
« Reactie #1 Gepost op: 18-01-2005, 18:39:26 »
HI, Wat voor ontvanger heb je? Welke cam gebruik je?

Want TPS gebruikt nu viaccess 2. Kan zijn dat je de CAM software of je decoder moet updaten.
Groetjes, Underground SAT
My Website >> Undergroundsat
========================================
Sat 1 = 100cm Schotel, Panasonic Skybox, Sky Card UK
Sat 2 = 120cm DraaiSchotel, Sab 8010DCi, + EMU Software
Sat 3 = 120cm Schotel, Arrox Tiger X,+ EMU Software
Sat 4 = 60cm Schotel, Strong 4355 ev, + EMU Software
Sat 5 = 120cm DraaiSchotel, Skystar 2 + S2 EMU, WINSCC
Internet TV = WMC 2005 + XFX Card + T1 DSL
Digital TV = UPC (MRZAP)
+ Platinum Card + Infinity Phoenix, Fun cards 6, Goldcards
+ CAS Interface 2 + MII card, Silvercards, Dragon Loader card, Dragon Cam, Dragon Cam2, Knotcard, Matrix CAM ,X Cam, Firecrypt Card, Galaxy 4, 5, 6, 7 Cards, ATMega Card, Opus Card, Mr Zap Card, C+ NL Card + Many More!
========================================

Offline lilas

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +0/-0

tps/multivision
« Reactie #2 Gepost op: 19-01-2005, 10:52:29 »
Hoi andrew007,
Ik heb een magic module en die heb ik bij een winkel laten updaten naar MAtrix, want met magic kan je geen TPS ontvangen tegen woordig, dat hoor ik van hem.
maar ik wil in de toekomst zelf die kaart gaan updaten heb je een idiee hoe dat gaat. Ik wil ook een SEC 2 gaan kopen, is dat allees wat ik nodig heb?
Als je hier ervaring mee hebt dan vraag ik graag om hulp.

Lilas
Pagina's: [1]
 

`