Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


08-12-2021, 17:45:45

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Nederland / Re: Viaplay in Nederland
« Laatste bericht door marcus Gepost op 23-09-2021, 09:23:34 »
Formule 1 boeit mij niet zo maar ze bieden in andere landen ook andere sporten aan, waar in Nederland nauwelijks aandacht aan wordt besteed.
Het is op zich prima dat monopolisten een beetje concurrentie krijgen. Als een Ziggo bijvoorbeeld geen F1 meer heeft dan moeten ze met iets anders komen dat de moeite waard is voor mensen. :)

Marcus
2
Nederland / Re: Viaplay in Nederland
« Laatste bericht door MrSat Gepost op 21-09-2021, 13:25:37 »
Nou Viaplay oftewel de nieuwe streamingsdienst waar ook Formule 1 wordt uitgezonden komt in 2022 naar Nederland. (Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group)  De rechten hebben ze niet goedkoop aangekocht dus daar zal je flink voor in de buidel moeten tasten. Ik zie bedragen met sport tot 33 euro per maand!!!!  Weer een nieuwe melkkoe ;-)

 
3
Nederland / Viaplay in Nederland
« Laatste bericht door marcus Gepost op 11-08-2021, 09:13:40 »
Hallo,

Ik was benieuwd of er al iets meer bekend is over de streaming dienst Viaplay.
Weet iemand toevallig iets ?

Marcus
4
Nieuws / Re: Joyne failliet!!!!
« Laatste bericht door MrSat Gepost op 17-04-2021, 19:59:57 »
Eigenaar Canal Digitaal koopt klantenbestand Joyne

copyright: RedactieTelevisienieuws

Canal+ Luxembourg heeft het klantenbestand van het failliet verklaarde Joyne gekocht. Ook zet Canal+ Luxembourg de komende maanden de uitzendingen van het voormalige Joyne-aanbod voort om de klanten over te zetten op de Astra3B en Astra1.

Aanbod
Klanten zal daartoe een aanbod worden gedaan om hun apparatuur om te laten zetten naar de technologie die Canal+ Luxembourg gebruikt. Welingelichte kringen geven aan dat vrijdagmiddag 16 april een dergelijk akkoord tussen de curator en Canal+ Luxembourg is bereikt. Eutelsat en leveranciers als Mediachoice zijn daarmee akkoord gegaan.

Failliet
Canal+ Luxembourg is de entiteit die verantwoordelijk is voor onder meer Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Joyne ging op 9 april jl. failliet op basis van een faillissementsaanvraag door Eutelsat. Canal+ Luxembourg zal in ieder geval de uitzendingen tot juni betalen; vanaf het derde kwartaal zal Eutelsat de drie transponders waarop Joyne uitzendt naar verwachting aan een andere partij verhuren.

Schuldenlast
Hoeveel Canal+ Luxembourg betaalt voor de circa 30.000 Nederlandse klanten waarvan circa 18.000 zakelijke klanten zijn, zal uit curatorverslagen moeten blijken. De schuldenlast van Joyne zou naar verluid circa 5,5 miljoen euro hebben bedragen waarbij Eutelsat niet langer kon instemmen met betalingsregelingen. De Nederlandse en Vlaamse website van Joyne zijn direct na het bereiken van een akkoord met de curator in de avond van 16 april 2021 omgezet naar een subsite van Canal Digitaal. Voor het akkoord met Canal+ Luxembourg is overigens de instemming benodigd van de rechter-commissaris. Canal+ Luxembourg was naar verluid niet de enige geïnteresseerde partij; een andere onbekende partij die niet uit de media/telecomwereld kwam, trok zich eerder terug.

De curator was vrijdagmiddag niet voor commentaar bereikbaar. Canal+ Luxembourg is om commentaar gevraagd maar kon nog niet reageren
5
Nieuws / Re: Joyne failliet!!!!
« Laatste bericht door MrSat Gepost op 17-04-2021, 17:46:40 »
Vanaf vandaag is ook de website van joyne uit de lucht. Je wordt nu omgeleid naar de website van Canal Digitaal.

Naar verluid blijven de Joyne kanalen t/m mei nog in de lucht... 
6
Nieuws / Joyne failliet!!!!
« Laatste bericht door MrSat Gepost op 13-04-2021, 08:15:35 »
Satelliettelevisieaanbieder Joyne is failliet verklaard. Dit blijkt uit een publicatie op de internetsite faillisementsdossier.nl

https://www.faillissementen.com/insolventies/nederlandse-insolventies

De uitzendingen gaan vooralsnog door wat kan duiden op een doorstart. Fingers crossed voor alle huidige klanten.
7
Nieuws / Belangrijk NIEUWS oude media coderingen Canal Digitaal
« Laatste bericht door MrSat Gepost op 08-04-2021, 16:27:13 »
OUDERE  MEDIAGUARD-CODERINGENHet gaat om de volgende coderingen:


•      De CI-module versie 2.0 (zwarte sticker met wereldbol).
•      Alle decoders waarbij gebruik wordt gemaakt van een directe kaartinlay (bv. VU+, een aantal modellen van Reebox en Dreambox, maar met uitzondering van apparatuur
       die direct door Canal Digitaal geleverd is zoals de SAT801 én de Philips 71- en 81-serie).
•      Aston- en PowerCam-modules.


Deze bovenstaande modules gaan dus NIET meer werken na 21 januari 2022 !!!
   


8
IPTV / Re: MagentaSport
« Laatste bericht door marcus Gepost op 04-03-2021, 11:23:55 »
Ik denk als je betaald je wel via de Magentosport app of eigen browser kunt kijken.  Ik lees dat je geen Telekom klant hoeft te zijn om deze kanelen te zien.

Ik heb daar uiteraard al naar gekeken maar om een abonnement af te sluiten moet je officieel woonachtig zijn in Duitsland. De streams zijn wel beschikbaar binnen de EU zodat je tijdelijk (bijvoorbeeld op vakantie) ook in het buitenland kunt kijken.
Maar ik ben niet woonachtig in Duitsland en Magenta is wel één van de of de enigste aanbieder van de DEL (ijshockey) competitie.

Marcus
9
IPTV / Re: IPTV providers
« Laatste bericht door marcus Gepost op 04-03-2021, 11:18:06 »
VPN begrijp ik wel maar de lage resolutie zou mij erg storen.
10
IPTV / Re: IPTV providers
« Laatste bericht door MrSat Gepost op 25-02-2021, 19:19:37 »
De kanalen lijst van Hanssettings omvatten ook veel IPTV streams. Let wel: Deze GRATIS streams  zijn veelal ook in een "lage resolutie" Niet erg prettig om naar te kijken op een groot beeldscherm.  HD streams zijn vaak ook niet buiten het land zelf te bekijken of je moet een VPN verbinding met een server in dat land maken.   
Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 10
`