Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


20-04-2021, 12:27:00

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: topfield 7710 hd pvr  (gelezen 7266 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline lenny47

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

topfield 7710 hd pvr
« Gepost op: 23-07-2009, 18:08:01 »
hallo mijn vraag is of je nu een 7710 kan kopen , mijn verkoper [bmsat in rijsen ] zegt dat de problemen nu verholpen zijn.
Of misschien toch een homecast 8100 kopen?.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1501
  • Karma : +4/-1

topfield 7710 hd pvr
« Reactie #1 Gepost op: 23-07-2009, 17:55:18 »
Het kan allebei maar nog niets is perfect!!!!

Er zijn nog wel minor bugs maar dat mag het beeldgenot niet drukken. Fastscan is en blijft een mooie optie! om snel de nieuwste kanalen binnen te halen.


LET WEL!!!   de Topfield 7710 vind de Aston DUAL cam niet leuk en werkt dus niet. Wel bijv een POWERcam

Deze cam werkt dan weer niet in een Homecast en moet je een Aston DUAL cam gebruiken.

Offline lenny47

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

topfield 7710 hd pvr
« Reactie #2 Gepost op: 23-07-2009, 19:10:48 »
dank je ik morgen kijken voor de topfield en dan proberen welke module er goed mee werkt

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1501
  • Karma : +4/-1

topfield 7710 hd pvr
« Reactie #3 Gepost op: 23-07-2009, 20:11:03 »
Dat heb ik je hier boven al aangegeven ;-)

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

topfield 7710 hd pvr
« Reactie #4 Gepost op: 11-01-2010, 19:25:33 »
Citaat van: MrSat;35356
Het kan allebei maar nog niets is perfect!!!!

Er zijn nog wel minor bugs maar dat mag het beeldgenot niet drukken. Fastscan is en blijft een mooie optie! om snel de nieuwste kanalen binnen te halen.


LET WEL!!!   de Topfield 7710 vind de Aston DUAL cam niet leuk en werkt dus niet. Wel bijv een POWERcam

Deze cam werkt dan weer niet in een Homecast en moet je een Aston DUAL cam gebruiken.


Hoe zit dat met de Dragoncam?
Ik heb net een tweedehands Topfield 7710 HD PVR gekocht, er de software van 23 juni 2009 in gezet en alles lijkt prima te werken, inclusief Mediahighway EPG.
Echter, soms bevriezen en springen scenes een stukje zowel bij SD als bij HD en ook in opnames.
Ik gebruik een CD kaart in een Dragoncam met Predator 3.4.3 software. Ik kan met het probleem leven maar vind het een beetje vreemd voor zo'n dure ontvanger. Zou de Canaldigitaal goedgekeurde CAM het probleem oplossen?

Iemand een suggestie?
Gr. Mick

Offline atlas17

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

77710 hd pvr
« Reactie #5 Gepost op: 19-01-2010, 22:44:41 »
gebruik een aston 1.07 met 2.23 sw en het werkt prima.
dragon is niet geschikt voor deze ontvanger.

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

topfield 7710 hd pvr
« Reactie #6 Gepost op: 25-01-2010, 21:43:32 »
Citaat van: atlas17;37900
gebruik een aston 1.07 met 2.23 sw en het werkt prima.
dragon is niet geschikt voor deze ontvanger.


Hoe zit het nu? onze moderator Mr.Sat zegt
"LET WEL!!! de Topfield 7710 vind de Aston DUAL cam niet leuk en werkt dus niet. Wel bijv een POWERcam"

Wat moet ik nu geloven?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1501
  • Karma : +4/-1

topfield 7710 hd pvr
« Reactie #7 Gepost op: 25-01-2010, 22:01:30 »
Het probleem in alle verhalen die je op internet leest is dat deze opmerkingen gelden op het moment dat dit bericht is geschreven.

Ik weet momenteel niet of misschien een firmware update op de Topfield ontvanger een positief resultaat heeft gegeven aangande compatibiliteit met deze CI module.  Vraag het in ieder geval goed na bij de verkoper en vraag hem als het NIET goed werkt je de module kunt ruilen? Canal digitaal/TVvlaanderen levert alleen support op hun eigen producten dus NIET een dragoncam, xcam, aston cam , powercam en ga maar door.... De aston 1.07 cam is weer een andere cam dan de ASTON DUAL cam vandaar misschien dat dit type wel goed functioneerd.  PS check de gecodeerde "canal digitaal"  HD kanalen hier gaat het vaak op fout.

Koop je bij een internetcowboy dan is vaak de garantie weg zodra je over de drempel stapt.  PS deze opmerking geldt ook weer niet voor al dit soort bedrijven maar een gewaarschuwd mens telt  voor twee!
« Laatst bewerkt op: 25-01-2010, 22:04:36 door MrSat »
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG