Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

17-07-2019, 04:17:09

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: activatieprobleem canaldigitaal kaart  (gelezen 10296 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline grijzewijze

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Gepost op: 14-07-2009, 13:41:01 »
Ik heb een dreambox 7020 met PLI JADE de laatste versie hierop geinstalleerd.

Loopt als een speer, maarrrr.... ik kan mijn canaldigitaal card, die nieuwe oranje kaart niet heractiveren via mijn dreambox systeem.

Heeft iemand een gouden tip of een goede raad hierop.

Alvast harstikke bedankt voor een reactie

Lizette

Offline halloa

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 253
  • Karma : +13/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #1 Gepost op: 15-07-2009, 07:56:53 »
dowload CCcam 2.1.1 en binnen 2 min. heb je beeld of vraag heractivatie en binnen 30 min. heb je beeld.

2 weken lang was het drama maar zag tot mijn verbazing dat ze nu eindelijk de problemen hebben opgelost. Installeer CCcam 2.1.1 en alles update super snel. Bij mij was het binnen 1-2 min.


gr

Offline grijzewijze

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #2 Gepost op: 15-07-2009, 15:09:40 »
moet ik echt zo lang wachten?, en welke cccam is het precies.
Ik heb ccam en cccam 2.11 en dccamd

Klein beetje hulp nog aub

Lizette

Offline altobelli

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 39
  • Karma : +10/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #3 Gepost op: 16-07-2009, 11:46:46 »
cccam 2.1.1, is de enige waar cd (seca3) het op doet en dan heractiveren bij cd, op sbs 6 zetten en je hebt na enige minuten beeld.
Geduld siert de mens, en wat zijn nou enkele minuten op een heel leven!!!!!!

altobelli

Offline grijzewijze

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #4 Gepost op: 16-07-2009, 15:25:55 »
sega kaart????

Ik heb een Mediaguard-smartcards, zo`n oranje

Dat is toch iets anders of zit ik nu verkeerd????

Lizette

Offline wobbe

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 15
  • Karma : +10/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #5 Gepost op: 16-07-2009, 18:42:21 »
dat klopt dat is de oranje kaart
die heeft verschillende benamingen

ik had er ook last van ook de 7020 met gemmi maar heb nu pli jade 3 draaien met cccam 2.1.1 en draait nu goed.
updates komen goed door.

indien u werkt met externe share de lan kabel effen eruit halen en cccam opnieuw opstarten en dan op sbs6 zetten en naar de canaal digitaal website gaan en dan her activeren

wobbe
Ik gebruik DM7020 s met Gemini 4.60 & pli 3 en CCcam 2.1.2,
schotel: 1meterse pan met rotor voor 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E.

Offline rommelaar

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

Activatie probleem Canal Digitaal kaart!
« Reactie #6 Gepost op: 17-07-2009, 13:37:47 »
CCcam 2.1.1 zit in Pli Jade.
CCcam 2.1.1 installeren en dan CCcam 2.1.1 config installeren.
Selekteren in cam menu en dan opslaan en cam herstarten.Je hebt dan meest met enkele minuten beeld.
Als je niet weet hoe je dit moet doen laat het dan maar even weten dan geef ik het wel even stap voor stap door.
Succes

Offline keeske

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #7 Gepost op: 08-11-2009, 11:44:00 »
Citaat van: wobbe;35299
dat klopt dat is de oranje kaart
die heeft verschillende benamingen

ik had er ook last van ook de 7020 met gemmi maar heb nu pli jade 3 draaien met cccam 2.1.1 en draait nu goed.

Ik heb ook de oranje Seca3-kaart van Canaldigitaal in een Dreambox 7020S met PLi Jade 3, CCCam 2.1.2. De kaart is geactiveerd (tot 1-12-2009) maar ik heb nog altijd geen beeld. Ik heb ook andere cams geprobeerd, waarbij ik van één cam de melding kreeg dat hij niet kon decoderen.

Helluppie?

Ik weet niets van programmeren, editten van config-files en zo. Kan je s.v.p een walkthrough geven van de menu's die ik door moet, als je me tips geeft?
 
(Of is er iemand beschikbaar voor een fysieke interventie in regio Gouda?)
« Laatst bewerkt op: 08-11-2009, 11:44:58 door keeske »

Offline Esta

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +0/-0
  • Als ik een fout maakt, zegt het dan.

Antwoord
« Reactie #8 Gepost op: 08-11-2009, 22:02:37 »
Citaat van: keeske;36905
Ik heb ook de oranje Seca3-kaart van Canaldigitaal in een Dreambox 7020S met PLi Jade 3, CCCam 2.1.2. De kaart is geactiveerd (tot 1-12-2009) maar ik heb nog altijd geen beeld. Ik heb ook andere cams geprobeerd, waarbij ik van één cam de melding kreeg dat hij niet kon decoderen.

Helluppie?

Ik weet niets van programmeren, editten van config-files en zo. Kan je s.v.p een walkthrough geven van de menu's die ik door moet, als je me tips geeft?
 
(Of is er iemand beschikbaar voor een fysieke interventie in regio Gouda?)


a ) Eerst CCCam 2.1.2 installeren en instellen
b ) netwerkkabel eruit.
c ) card aktiveren.
d) netwerkabel weer aansluiten op de dreambox.

gr Esta
An error has occurred. Hit any user to continue

Offline grijzewijze

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

canaldigitaal activatie probleem
« Reactie #9 Gepost op: 14-02-2011, 17:23:21 »
in het menu waar je je cams in kan stellen zijn er drie onder elkaar waar je de cam kan selecteren.
moet je bij elk vakje de CCcam 2.21 aanklikken of gaat het anders

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #10 Gepost op: 14-02-2011, 23:17:20 »
je kan nooit meerdere cccam's laten draaien dus
1x op de cccam klikken volstaat
zowel bij enigma1 als bij enigma2 kan(hoef) je maar 1 cam te kiezen

Offline grijzewijze

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

Canaldogitaal probleem
« Reactie #11 Gepost op: 15-02-2011, 19:21:57 »
Ik bedoel dat als je in het menu dreamboxinstellingen bent en je klikt op softbal instellingen dan zie je het volgende in het scherm.
Links staat dan zender provider en standaard softcam

Welke cam vul je hier in?

Allemaal cccam 2.1.1 of moet het anders.

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #12 Gepost op: 15-02-2011, 21:17:44 »
je hebt de autocam op de een of andere manier aangezet
doe deze uit,dan heb je het gewone menu waar je je cam eenmalig kan kiezen
 
hier ze je wat ik bedoel met Auto cam(voor enigma1):
http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=yd125myl9id&thumb=4
als je de autocam niet krijgt uitgeschakeld dan kan je deze optie ook wel gebruiken
je hoeft dan hier alleen bij "standaard" je cam te kiezen,voor de rest hoef je niets van aan te trekken

Offline grijzewijze

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

activatie probleem
« Reactie #13 Gepost op: 16-02-2011, 17:04:03 »
de link werkt niet maar ben gaan zoeken naar autocam dreambox.

ik denk persoonlijk dat we niet praten over de pli jade de laatste versie hiervan.

op de blauwe toets klikken kom ik wel in het menu van de dreambox, maar niet dat menu wat jij bedoelt.

ben benieuwd wat nu te doen.

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

activatieprobleem canaldigitaal kaart
« Reactie #14 Gepost op: 16-02-2011, 20:09:54 »
het zou kunnen dat ik het niet goed heb gevolgd
de bovenstaande procedure geldt uiteraard voor de enigma1 ontvangers met gemini image(via de blauwe toets v/d afstandbediening)
 de pli image heb ik zelf nooit uit getest,de menu indeling zou anders kunnen zijn
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief