Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2021, 04:01:25


Pagina's: [1]

Auteur Topic: [st5usbcombo] geen beeld  (gelezen 4845 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline supertrooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

[st5usbcombo] geen beeld
« Gepost op: 10-07-2009, 01:43:22 »
Ik heb onlangs de st5 usb aangeschaft en voorzien van de nieuwste software. en sinds de aanschaf van de STB geen beeld meer.

Heb nog een oude kaart die nog actief is volgens CD(na15 euro te hebben gebeld met hun) en de nieuwe is nog onderweg.
Echter geen beeld meer. En ze kunnen mij niet verder helpen.

Zie ik iets over het hoofd qua instellingen o.i.d. in de m-vision??
Volgens de verkoper moet hij prima overweg kunnen met de oude en nieuwe kaarten.

Gert-jan

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

[st5usbcombo] geen beeld
« Reactie #1 Gepost op: 10-07-2009, 10:33:38 »
Citaat van: supertrooper;35211
Ik heb onlangs de st5 usb aangeschaft en voorzien van de nieuwste software. en sinds de aanschaf van de STB geen beeld meer.

Heb nog een oude kaart die nog actief is volgens CD(na15 euro te hebben gebeld met hun) en de nieuwe is nog onderweg.
Echter geen beeld meer. En ze kunnen mij niet verder helpen.

Zie ik iets over het hoofd qua instellingen o.i.d. in de m-vision??
Volgens de verkoper moet hij prima overweg kunnen met de oude en nieuwe kaarten.

Gert-jan

inderdaad dat kan het probleem niet zijn.
ziet de ontvanger wel de kaart???in het menu.

Offline supertrooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

[st5usbcombo] geen beeld
« Reactie #2 Gepost op: 10-07-2009, 11:10:58 »
Citaat van: zappsat;35213
inderdaad dat kan het probleem niet zijn.
ziet de ontvanger wel de kaart???in het menu.



In het menu bij smartcard staat het volgende:

status: invoegen
soort : seca
atr: hele reeks......
blocker: uit

serial nr: kaartnummer
Seca: bij provider canal digitaal staat 31.08.2009

Dus herkent hij hem wel , toch??

Bvd

Offline auke33

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Geen beeld
« Reactie #3 Gepost op: 10-07-2009, 20:18:07 »
wat staat er op de ontvanger?
Hij moet op stb staan.
Als dit niet het geval is druk dan onderaan de afstandsbediening op display totdat er stb staat.
Bij was dat de oplossing toen ik geen beeld had doordat dit knopje waarschijnlijk per ongeluk is ingedrukt.

Offline supertrooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

[st5usbcombo] geen beeld
« Reactie #4 Gepost op: 11-07-2009, 17:26:28 »
Citaat van: auke33;35217
wat staat er op de ontvanger?
Hij moet op stb staan.
Als dit niet het geval is druk dan onderaan de afstandsbediening op display totdat er stb staat.
Bij was dat de oplossing toen ik geen beeld had doordat dit knopje waarschijnlijk per ongeluk is ingedrukt.



Deze knop heb ik niet op de ab zitten.
Je bedoelt zeker de av/tv knop?

Offline auke33

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

St5 geen beeld
« Reactie #5 Gepost op: 15-07-2009, 16:13:39 »
av/tv knop is het zelfde als display.
Het opwaarderen van de smartcard gaat met de st niet goed.
Bij canal digitaal staat 31 augustusen bij managment staat een oudere datum.
Stop de smartcardeven in andere ontvanger en hij doet het weer.
Eventueel even heractivatie vragen.5

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

[st5usbcombo] geen beeld
« Reactie #6 Gepost op: 16-07-2009, 05:19:16 »
Citaat van: auke33;35276
av/tv knop is het zelfde als display.
Het opwaarderen van de smartcard gaat met de st niet goed.
Bij canal digitaal staat 31 augustusen bij managment staat een oudere datum.
Stop de smartcardeven in andere ontvanger en hij doet het weer.
Eventueel even heractivatie vragen.5


opwaarderen met de st gaat perfect.wel zorgen dat je de laatste nieuwe software in je ontvanger hebt.

Offline supertrooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

[st5usbcombo] geen beeld
« Reactie #7 Gepost op: 16-07-2009, 09:37:00 »
Citaat van: zappsat;35285
opwaarderen met de st gaat perfect.wel zorgen dat je de laatste nieuwe software in je ontvanger hebt.


idd even in een andere ontvanger en het is voor elkaar.
vreemd. gaat toch iets niet goed. maar jah even afwachten op de volgende update.

bedankt voor de tips

Offline supertrooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

[st5usbcombo] geen beeld
« Reactie #8 Gepost op: 21-08-2009, 00:24:23 »
ter info. de update van september is er door.

bedankt voor de tips

Offline luudster

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Canaldigitaal kaart werkt plotseling niet meer
« Reactie #9 Gepost op: 26-09-2009, 12:44:45 »
Heb sinds een week plotseling geen ontvangst meer van Nederlandse kanalen op mijn Mvision ST-5. Laatste firmware van gxmax geinstalleerd, maar zonder succes. Heb de nieuwe smartcard van Canaldigitaal erin zitten en tot een week geleden deed die het prima.

Heb de kaart al geheractiveerd, maar heeft niet geholpen.

Iemand enig idee hoe ik de smartcard weer aan de praat krijg?

Dank!!

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1502
  • Karma : +4/-1

[st5usbcombo] geen beeld
« Reactie #10 Gepost op: 26-09-2009, 15:55:06 »
Is het geen LNB probleem???   Werkt een andere ontvanger wel op je aansluiting?
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`