Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


19-09-2020, 15:07:48


Pagina's: [1]

Auteur Topic: geen discovery-/science/travel enz..  (gelezen 1884 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wpuister

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

geen discovery-/science/travel enz..
« Gepost op: 04-07-2009, 12:15:07 »
hallo, ik heb sinds kort een sab explorer ftasc. maar op 1juli kon ik de nederlands gecodeerde zenders niet meer ontvangen. toen heb ik de receiver de hele nacht op sbs6 aan gelaten en toen had ik ned 1,2,3 enzo wel weer maar de rest niet zoals discovery animal planet, tmf/mtv. nu heb ik de nieuwste update van de sabsite erop gezet maar het werkt nu nog niet..

Iemand van jullie misschien nog een idee of tip?

MVG Wouter

Offline Bas232

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

geen discovery-/science/travel enz..
« Reactie #1 Gepost op: 04-07-2009, 14:00:40 »
Kijk eens in het smartcard menu of hij de kaart wel ziet.
En als hij er staat, trek dan je kaart eruit, wacht 10 sec en steek hem er weer in.
Normaal moet hij de kaart meteen weer zien.
Ned 1/2/3/SBS6/NET5/RTL4/5 etc zijn op dit moment allemaal FTA (zonder kaart te zien), alsook de Belgische zenders.

Offline wpuister

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

geen discovery-/science/travel enz..
« Reactie #2 Gepost op: 05-07-2009, 15:56:17 »
oke daarom pakt hij wel de nederlandse zenders dus.. en ik heb ff de kaart eruit gehaald en nu doet hij het weer.. dat het zo`n klein dinkje kan zijnhttp://www.satbox.nl/images/icons/icon11.gif..

Bedankt he!!

Offline Bas232

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

geen discovery-/science/travel enz..
« Reactie #3 Gepost op: 06-07-2009, 00:24:56 »
Citaat van: wpuister;35141
oke daarom pakt hij wel de nederlandse zenders dus.. en ik heb ff de kaart eruit gehaald en nu doet hij het weer.. dat het zo`n klein dinkje kan zijn..

Bedankt he!!


Ik had hetzelfde, maar mijn kaart bleef het niet doen, dus heb ik er 0,1mm afgevijld zodat hij wat dieper in de FTASC kan gaan, nu heb ik het probleem helemaal niet meer.
De contacten van de chip zitten nogal kritisch.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`