Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

12-12-2019, 09:51:30

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Ervaring Diablo Cam WIFI wie?  (gelezen 6503 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline beukenootje

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Ervaring Diablo Cam WIFI wie?
« Gepost op: 18-06-2009, 01:26:10 »
Hallo,

Heb me een Diablo Cam WIFI aangeschaft, natuurlijk met CCcam
Maar nu heb ik steeds Freezes, en na verloop van tijd loopt ie helemaal vast
Met de Dreambox 7000 met ethernet verbinding loopt alles als een zonnetje
Zet ik in het softcam menu de CCcam uit
Druk de Diablo Wifi erin, met dezelfde CS server dan loopt het steeds vast
Dit doet de Diablo in de Kathrein UFS 910HD, In de Visionet, en in de Dreambox.
In de Diablo zit Underworld 1.80, voor zover mij bekend momenteel de laatste versie
Het was de bedoeling de Diablo in de Kathrein te gebruiken, maar dat is zo geen doen.
Wie heeft er ervaring en weet misschien wat het kan zijn.
Of is dit net weer zo'n illusie die een hoop geld kost en niks opleverd.

Groet,
Henk.

Offline MissPeggy

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Ervaring Diablo Cam WIFI wie?
« Reactie #1 Gepost op: 06-10-2009, 14:24:30 »
Reden waarom de diablo Wifi freezes heeft, komt omdat de payserver met 2 lines werkt en de diablo Wifi met 1 line werkt.
Om minder of geen freezes te hebben, zou je een payserver moeten aanschaffen die cccam server levert met 1 line.

Ik wil ook de wifi diablo aanschaffen, maar heb me eerst goed laten informeren. Jammer dat je nog weinig reacties hebt ontvangen op deze vraag.

Citaat van: beukenootje;34906
Hallo,

Heb me een Diablo Cam WIFI aangeschaft, natuurlijk met CCcam
Maar nu heb ik steeds Freezes, en na verloop van tijd loopt ie helemaal vast
Met de Dreambox 7000 met ethernet verbinding loopt alles als een zonnetje
Zet ik in het softcam menu de CCcam uit
Druk de Diablo Wifi erin, met dezelfde CS server dan loopt het steeds vast
Dit doet de Diablo in de Kathrein UFS 910HD, In de Visionet, en in de Dreambox.
In de Diablo zit Underworld 1.80, voor zover mij bekend momenteel de laatste versie
Het was de bedoeling de Diablo in de Kathrein te gebruiken, maar dat is zo geen doen.
Wie heeft er ervaring en weet misschien wat het kan zijn.
Of is dit net weer zo'n illusie die een hoop geld kost en niks opleverd.

Groet,
Henk.

Offline beukenootje

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Diablo Wifi
« Reactie #2 Gepost op: 23-01-2010, 09:42:15 »
Dank voor de reactie, ik lees hem nu pas omdat ik de diablo al een tijdje niet meer gebruik. (heb volgens mij ook geen bericht gehad van deze reactie)
Heb nu een AZbox premium HD en dat is ook tijdrovend.
Wat de freezes aangaat, ten tijde van de vraag had ik maar 1 line in de config staan
Dus denk ik dat daar niet het probleem ligt.
Ik weet niet hoe het nu gaat want ik heb nu 3 lijnen in de AZ box
Heb de diablo toevallig deze week nog in een Topfield 5000CI gehad, ook met die 3 lijnen en hij deed het wel, maar goed dat was maar kort om even te testen.

Heb de nieuwste Underworld alweer klaar staan (v1.88) en zal die er deze week eens in zetten en dan weer proberen.
maar het probleem is, als ik de Diablo wil proberen moet de AZbox er af, en dat vinden de huisgenoten niet leukl.

groet,
Henk.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`