Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2020, 17:13:26

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Hoe software laden in TF5500PVR ?  (gelezen 2039 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Sloeberbvg

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

Hoe software laden in TF5500PVR ?
« Gepost op: 16-06-2009, 00:59:54 »
Hoi medesatters ,
Wie helpt mij op de goede weg om firmware in mijn TF5500PVR te zetten !
Ik heb al een loader gedownload nl. "TFD-down_2.04 .
Heb weinig of geen ervaring met Topfield .
Alvast bedankt .
freddy .

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

Hoe software laden in TF5500PVR ?
« Reactie #1 Gepost op: 16-06-2009, 13:10:33 »
Citaat van: Sloeberbvg;34868
Hoi medesatters ,
Wie helpt mij op de goede weg om firmware in mijn TF5500PVR te zetten !
Ik heb al een loader gedownload nl. "TFD-down_2.04 .
Heb weinig of geen ervaring met Topfield .
Alvast bedankt .
freddy .

dat zal moeten gebeuren met een nulmodemkabel vanaf je computer naar je topfield toe.

Offline Sloeberbvg

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

Hoe software laden in TF5500PVR ?
« Reactie #2 Gepost op: 18-06-2009, 12:56:42 »
Citaat van: zappsat;34874
dat zal moeten gebeuren met een nulmodemkabel vanaf je computer naar je topfield toe.


Ik gebruik een 0-modemkabel zoals ik mijn Technomate voorzie van software , maar ik krijg de melding E-03 , dit is waarschijnlijk een foutmelding !
freddy .
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG