Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


20-09-2020, 22:46:08


Pagina's: [1]

Auteur Topic: geen module te herkenen  (gelezen 2769 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline paco45232

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

geen module te herkenen
« Gepost op: 09-06-2009, 23:28:38 »
Ik heb een M-Vision STX 5S en als ik de Diablo Cam module er in steek,  
blijft de common interface : Not installed
Doet ik iets fout???????

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

geen module te herkenen
« Reactie #1 Gepost op: 09-06-2009, 23:38:59 »
Goed om erin en doordrukken (je voelt het vanzelf! als die goed zit)

Offline paco45232

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

geen module te herkenen
« Reactie #2 Gepost op: 10-06-2009, 00:28:22 »
Er zit goed in

maar blijft bij CAM Slot --- CAM INITIALIZING

ik heb de laatste versie  van GX-MAX 6.06.23 met Soft CAM 1.31

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

geen module te herkenen
« Reactie #3 Gepost op: 10-06-2009, 09:54:40 »
Citaat van: paco45232;34771
Er zit goed in

maar blijft bij CAM Slot --- CAM INITIALIZING

ik heb de laatste versie  van GX-MAX 6.06.23 met Soft CAM 1.31

om te beginnen terug gaan naar software versie 6.04.
als je het probleem dan nog houd even een seintje ,dan test ik het hiet uit.
normaal gezien leveren modules geen probleem op .
ps:waar heb je die module voor nodig in de m-vision??

Offline paco45232

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

geen module te herkenen
« Reactie #4 Gepost op: 10-06-2009, 22:42:02 »
het blijft dezelfde probleem, geprobeerd met 6.04 en 6.05

de diablo module is voor canal digital

Offline icon0022

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

Welke Cam?
« Reactie #5 Gepost op: 01-07-2009, 22:54:40 »
Welke module werkt er nu nog met de MVision STX, sedert de kaartwissel van canal digital niks dan problemen met verschillende CAM'S, welk een doet het wel nog en dit voor de kaart van TV Vlaanderen en de kaart van Canal Digital?

Alle hulp welkom
"Be nice to people on your way up, because you\'re going to meet them all on your way down." ~ Jimmy Durante

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

geen module te herkenen
« Reactie #6 Gepost op: 05-07-2009, 19:10:53 »
Citaat van: icon0022;35084
Welke module werkt er nu nog met de MVision STX, sedert de kaartwissel van canal digital niks dan problemen met verschillende CAM'S, welk een doet het wel nog en dit voor de kaart van TV Vlaanderen en de kaart van Canal Digital?

Alle hulp welkom
matrixcam met ucasV3.0 en 3.1 werkt en matrix reborn werkt.en de aston module ook.

Offline argos1603

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 13
  • Karma : +10/-0

probleem met originele cd cam in mvision
« Reactie #7 Gepost op: 28-08-2009, 13:29:58 »
Citaat van: zappsat;35146
matrixcam met ucasV3.0 en 3.1 werkt en matrix reborn werkt.en de aston module ook.


mvision doet vreemd met gx software met kaart cd en tv vlaanderen ongeacht of je de ene kaart in de kaartlezer doet of de andere met gebruik van originele cam van cd
er komt bij overschakelen steeds eerst een melding uw abonnement is niet geldig voor dit kanaal druk op ok of exit, wanneer op ok drukt verschijnt het kanaal en probleem opgelost, dit is alleen mateloos irritant

ligt niet aan kaarten of cam omdat die in een andere ontvanger perfekt functioneren

gaarne raad van een expert
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`