Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


28-09-2020, 14:48:43

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Sab ultimate super HD Astra 3  (gelezen 3567 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline remcoc

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Sab ultimate super HD Astra 3
« Gepost op: 05-06-2009, 00:04:49 »
Beste forum leden,

sinds kort ben ik het bezit van een SAB ultimate super HD receiver, ben er zeer te spreken over. Op 1 ding na. Ik probeer continu om de astra 3 op te sporen, maar de indicatie meters van de Sab blijven rond de 10% hangen. hoe kan ik nu toch astra 3 ontvangen. Ik weet alleen dat er iets zou zijn met de canal digitaal lijst

hoor graag van jullie

remco

Offline Mike van El

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Astra3
« Reactie #1 Gepost op: 08-06-2009, 11:57:17 »
Citaat van: remcoc;34676
Beste forum leden,

sinds kort ben ik het bezit van een SAB ultimate super HD receiver, ben er zeer te spreken over. Op 1 ding na. Ik probeer continu om de astra 3 op te sporen, maar de indicatie meters van de Sab blijven rond de 10% hangen. hoe kan ik nu toch astra 3 ontvangen. Ik weet alleen dat er iets zou zijn met de canal digitaal lijst

hoor graag van jullie

remco


Hopi Voeg 11914 H 27500 toe en je krijgt de regionale zenders Groet Mike

Offline remcoc

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Sab ultimate super HD Astra 3
« Reactie #2 Gepost op: 09-06-2009, 20:40:51 »
Citaat van: Mike van El;34741
Hopi Voeg 11914 H 27500 toe en je krijgt de regionale zenders Groet Mike


Thanks, dan moet het zeker lukken, nu alleen nog een goede channel editor

Offline Bas232

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Sab ultimate super HD Astra 3
« Reactie #3 Gepost op: 28-06-2009, 23:22:26 »
Stomme vraag, maar heb je wel een LNB in je schotel die op Astra3 staat?

Offline remcoc

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Sab ultimate super HD Astra 3
« Reactie #4 Gepost op: 09-08-2009, 15:16:00 »
Citaat van: Bas232;35057
Stomme vraag, maar heb je wel een LNB in je schotel die op Astra3 staat?


geen stomme vraag, ik het een disc motor erop zitten dus kan alle satellieten uit de lucht plukken met 1 lnb (mits ik ze kan vinden natuurlijk)

maar thanks voor je reactie
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG