Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

12-11-2019, 01:47:23

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Astra 19.2  (gelezen 3394 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jojamkia

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Astra 19.2
« Gepost op: 14-05-2009, 23:16:09 »
Beste forumleden

Ik zoek op Astra 19,2 naar

Naam: NGC
Voorkeuzekanaal: 19
Satellietpositie: ASTRA 19,2
Codering: SECA/IRDETO
Frequentie: 12515
Polarisatie: H
Symbol rate: 22000
FEC: 5/6
Deze kanaal wordt door mijn niet gevonden

Ik krijg te zien: Geen nieuwe kanalen gevonden
Doe ik iets  verkeerd !!!

Satelliet ontvanger : SAB Explorer CISC
Visiosat dual / Hotb / Astra

Alvast bedankt

jojamkia

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Astra 19.2
« Reactie #1 Gepost op: 15-05-2009, 12:35:48 »
dat is de nederlandse versie "national geographic chanel"
kan je nedeland 1,2,3 ontvangen? want dat is dezelfde frequentie
als er geen nieuwe kanalen worden gevonden dan zal het ergens in je lijst tussen staan
je tv lijst eens grondig doorzoeken

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Astra 19.2
« Reactie #2 Gepost op: 15-05-2009, 17:34:58 »
idd wat Alain zegt hij moet ergens tussen staan. Zet de lijst is in alfabetische volgorde dat zoekt iets gemakkelijker.

Heb je ondertussen zoveel kanalen ingescant dat je "door de bomen het bos niet meer ziet"kan je ook eens een fabrieksreset geven. Je bent dan wel alle kanalen kwijt die je ooit hebt opgeslagen maar kan dan je ontvanger weer opnieuw alle frequenties van deze satelliet laten zoeken.

Offline harry van dijk

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

fabrieks reset
« Reactie #3 Gepost op: 20-08-2009, 13:18:06 »
Citaat van: MrSat;34396
idd wat Alain zegt hij moet ergens tussen staan. Zet de lijst is in alfabetische volgorde dat zoekt iets gemakkelijker.

Heb je ondertussen zoveel kanalen ingescant dat je "door de bomen het bos niet meer ziet"kan je ook eens een fabrieksreset geven. Je bent dan wel alle kanalen kwijt die je ooit hebt opgeslagen maar kan dan je ontvanger weer opnieuw alle frequenties van deze satelliet laten zoeken.


hoe doe je dat een fabrieks reset geven?

mvg harry

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Astra 19.2
« Reactie #4 Gepost op: 21-08-2009, 22:54:25 »
In het menu van vrijwel ELKE satellietontvanger vindt je zoiets van "(terug naar) fabrieksinstellingen` of `totale reset`
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief