Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


02-03-2021, 20:54:57

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: HELP extreme werkt niet met seca 3  (gelezen 4764 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline babborga

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

HELP extreme werkt niet met seca 3
« Gepost op: 29-04-2009, 20:02:40 »
Hallo ik ben nieuw hier op het forum.

mijn naam is Henri en heb een extreme pvr ontvanger.

heb nu een nieuwe CD seca 3 kaart ontvangen maar de ontvanger werkt niet goed met deze kaart!!

beeld bevriest om de halve minuut.

is hier een oplossing voor of moet ik een nieuwe kopen.

heb geen verstand van nieuwe firmware installeren of iets dergelijks!!

is er een makkelijke oplossing??

wil graag deze onvanger behouden!

alvast bedankt voor een antwoord.

mvg,
Henri

Offline whocares

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 57
  • Karma : +0/-0

HELP extreme werkt niet met seca 3
« Reactie #1 Gepost op: 29-04-2009, 22:05:42 »
Waarschijnlijk zie ja als je het menu ingaat onder cas PENTACRYPT staan, dat moet aangepast worden naar UCAS 3.0 dan werkt die weer 100 % met je nieuwe kaart.

Penta werd er dustijds opgezet zodat je educatief naar pay tv kon kijken, ucas is de originele firmware.

Als je iemand weet met een cas 2 programmer is het een fluitje van een cent , het schijnt ook met dacht funkaarten te kunne maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. heb zelf diverse geprogrammeerd met een cas2 interface met adon.

Groetjes.







Citaat van: babborga;34114
Hallo ik ben nieuw hier op het forum.

mijn naam is Henri en heb een extreme pvr ontvanger.

heb nu een nieuwe CD seca 3 kaart ontvangen maar de ontvanger werkt niet goed met deze kaart!!

beeld bevriest om de halve minuut.

is hier een oplossing voor of moet ik een nieuwe kopen.

heb geen verstand van nieuwe firmware installeren of iets dergelijks!!

is er een makkelijke oplossing??

wil graag deze onvanger behouden!

alvast bedankt voor een antwoord.

mvg,
Henri

Offline donkers56

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

HELP extreme werkt niet met seca 3
« Reactie #2 Gepost op: 27-05-2009, 19:50:21 »
UCAS 3.0 installeren

Offline berryhab

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 27
  • Karma : +0/-0

HELP extreme werkt niet met seca 3
« Reactie #3 Gepost op: 15-06-2010, 13:33:24 »
Een Cas 2 met addon heb ik.

Hoe doe je dat programmeren naar ucas 3?

mvgr,
Berry

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

HELP extreme werkt niet met seca 3
« Reactie #4 Gepost op: 15-06-2010, 20:59:32 »
Zoek even goed met google naar je type extreme en JTAG  

Het kan zijn dat er al een connector inzit maar het kan ook goed zijn dat je zelf een connector moet aanbrengen of de draadjes rechtstreeks op de print moet solderen vanaf de addon.

Het programmeren neem ik aan dat je weet hoe de Cas2 werkt. Er zijn toch genoeg links te vinden hierover.

Offline satboxman

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65
  • Karma : +11/-0

HELP extreme werkt niet met seca 3
« Reactie #5 Gepost op: 20-06-2010, 17:08:28 »
Citaat van: babborga;34114
Hallo ik ben nieuw hier op het forum.

mijn naam is Henri en heb een extreme pvr ontvanger.

heb nu een nieuwe CD seca 3 kaart ontvangen maar de ontvanger werkt niet goed met deze kaart!!

beeld bevriest om de halve minuut.

is hier een oplossing voor of moet ik een nieuwe kopen.

heb geen verstand van nieuwe firmware installeren of iets dergelijks!!

is er een makkelijke oplossing??

wil graag deze onvanger behouden!

alvast bedankt voor een antwoord.

mvg,
Henri

een kaartlees module wil ook
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG