Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


22-10-2020, 00:25:09


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Roeter sitecom DC202v5  (gelezen 2972 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline thea

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 34
  • Karma : +0/-0
    • http://

Roeter sitecom DC202v5
« Gepost op: 11-04-2009, 17:32:59 »
wie kan mij helpen met het open zetten van een poort, of poorten er zitten zo veel programmaatjes in die router dat ik het niet weet. wie heeft het zelfde router merk en type.
heb het internet afgezocht, maar kom alleen de basis aansluiting tegen en (geen handleiding van het open zetten van extra poorten). wie kan mij helpen. m.v.g t
« Laatst bewerkt op: 16-04-2009, 00:11:03 door MrSat »
wat een hobbie

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Roeter sitecom DC202v5
« Reactie #1 Gepost op: 12-04-2009, 13:44:16 »
kijkt u even hier eens

 
Click the Advanced Settings link near the top of the page

 
service port=de poort die je wilt forwarden
server ip=ip dreambox
port type= tcp
(of om zeker van te zijn ook een lijn aanmaken maar dan met port type udp)
« Laatst bewerkt op: 12-04-2009, 13:50:14 door alain »

Offline thea

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 34
  • Karma : +0/-0
    • http://

sitecom DC202v5
« Reactie #2 Gepost op: 12-04-2009, 14:53:46 »
hallo Alain.dus wat ik begrijp is dat ik naar Virt. SERV. ga daar een poort open zet (voorbeeld 26000 dan IP V/d dreambox dan aan vinken en Use Rule op 0 laten en dan save.)
 en zo kan ik meerdere poorten open zetten.? en zijn er ook programma's of je kunt zien of er ook poorten los of dicht zijn? ben niet zo technisch. en wat bedoel je met (of om zeker van te zijn ook een lijn aanmaken maar dan met port type udp) ik wil je bedanken voor je reactie.

                      m.v.g.thea
wat een hobbie

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Roeter sitecom DC202v5
« Reactie #3 Gepost op: 12-04-2009, 19:11:03 »
dat klopt het is in ieder geval bij virtuele server dat je een poort moet open zetten!
bij de meeste routers heb je de optie om de poort type aan te vinken
TCP of UDP of beide dus weet niet of in jouw router deze optie zit

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Roeter sitecom DC202v5
« Reactie #4 Gepost op: 16-04-2009, 00:13:16 »
Of deze

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Sitecom/DC-202v5/Azureus.htm
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG