Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

20-05-2019, 01:21:37

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: geen beeld met nieuwe kaart hd200  (gelezen 2402 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline snijdelaar

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

geen beeld met nieuwe kaart hd200
« Gepost op: 06-04-2009, 22:16:54 »
weet iemand al een oplossing voor het geen beeld met de nieuwe kaart van cd in de ucas
met de ci module van cd doet hij het wel maar gaat dan vaak op gecoderd en komt dan naar een halve minuut weer terug.de nieuwe sofware f3.32 zit er al in merk hier van niets
mvision hd300 combo net/mvision 7000+/xtreme/

Offline The wizzard

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +10/-0

geen beeld met nieuwe kaart hd200
« Reactie #1 Gepost op: 06-04-2009, 23:21:02 »
Heb je al een fabrieks reset gegeven en de kanalen opnieuw in canal digitaal volgorde in gelezen.

Het zou gewoon moeten werken namelijk.

Groet,

The wizzard
Ontvangers: M-Vision HD200 , M-Vision St-5 , sRadix HD receiver.
Schotels: Wavefrontier T55 en de ArchsatDJ85e
LNB\'s Golden interstar 0,2 en Maximum single lnb\'s

Offline ruudw

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

geen beeld met nieuwe kaart hd200
« Reactie #2 Gepost op: 07-04-2009, 20:14:09 »
Ik had hetzelfde probleem.
Bij mij loste het probleem vanzelf op.

He je al een her-activatie gedaan??
Ik wilde dit doen maar was niet meer nodig.
Bij mij werkt het prima met de nieuwe kaart.

Ruud

Offline snijdelaar

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

geen beeld met nieuwe kaart hd200
« Reactie #3 Gepost op: 07-04-2009, 23:27:56 »
in de ucas doet hij het nog niet met cimodule van cd valt hij wel al wat minder uit heb hem ook al een all data reset gegeven wat me toen op viel was dat ik op alle  zenders lang moest wachten voor ik beeld had maar doen het nu weer maar valt nog steets uit
mvision hd300 combo net/mvision 7000+/xtreme/

Offline Hulst

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

geen beeld met nieuwe kaart hd200
« Reactie #4 Gepost op: 29-05-2009, 23:21:06 »
Ook ik heb met de Vision 200 problemen.
Op HD komen de meeste zenders na heel lang wachten door, in de CD volgorde gaat het redelijk, gem. 1 keer per week een vastloper. Ga ik per sat. zoeken dan blokkeerd hij steeds.
Mijn leverancier heeft er van alles met update's aangedaan maar ook hij vind hem te traag werken.
Hij heeft het probleem bij de inporteur voorgelegt en die wacht op een nieuwe update van de fabriek. En die werkt niet zo snel.
Hopelijk komt er snel verandering want ik vind dit waardeloos.
gr. Han

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

geen beeld met nieuwe kaart hd200
« Reactie #5 Gepost op: 30-05-2009, 00:41:36 »
Bij een firmware update moet je je ontvanger eerst een fabrieksreset geven voordat hij de kanalen weer laat inlezen.  Heb je dat ook gedaan??

Heb je de ontvanger ook op verschillende installaties gehad??   Hoe slechter het signaal hoe langer het duurt voordat de ontvanger beeld geeft. (maar dit geldt voor alle DVB ontvangers)

Offline Hulst

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

geen beeld met nieuwe kaart hd200
« Reactie #6 Gepost op: 19-08-2009, 15:37:20 »
Citaat van: snijdelaar;33648
weet iemand al een oplossing voor het geen beeld met de nieuwe kaart van cd in de ucas
met de ci module van cd doet hij het wel maar gaat dan vaak op gecoderd en komt dan naar een halve minuut weer terug.de nieuwe sofware f3.32 zit er al in merk hier van niets


Er is nu ook update versie 4.41 deze deed het bij mij ook niet. de dealer werd er radeloos van, oplaatst de kaart op een andere vision geprobeerd en alles wekte prima, waarschijnlijk was de kaartlezer niet in orde. Ik heb de andere ontvanger nu .
gr.Han
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`