Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2020, 18:46:59


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Topfield5000 ci plus  (gelezen 2889 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jspijkers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Topfield5000 ci plus
« Gepost op: 24-03-2009, 18:50:36 »
Hoi allemaal
Ik heb een topfield receiver gekocht,maar krijg meerdere zenders niet door.
O.A ned1,2,3 rtl4,5 en 7 ,terwijl ik sbs6 veronica en net 5 wel door krijg.
Ik heb een canaldigitaal kaart met het basis pakket.Deze kaart heb ik ook uitgeprobeerd op 2 andere receivers en daar krijg ik wel alle zenders op door.Dus mag ik er van uit gaan dat het niet aan de kaart ligt.
Wie kan mij helpen??
Bij voorbaat dank...

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Topfield5000 ci plus
« Reactie #1 Gepost op: 24-03-2009, 19:38:26 »
dan zal er iets mis zijn met je schotel afstelling
dus je schotel wat beter uitrichten.

Offline jspijkers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Topfield5000 ci plus
« Reactie #2 Gepost op: 25-03-2009, 18:38:07 »
Hoe kan het dan dat ik op de 2 andere receivers die ook aan gesloten zijn op dezelfde schotel wel alle zenders door krijg?..Is dit mogelijk??Met dezelfde kaart??

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Topfield5000 ci plus
« Reactie #3 Gepost op: 25-03-2009, 19:44:28 »
afwijking in de frequentie die uit de LNB komt!

Laat de ontvanger maar eens opnieuw op deze frequentie zoeken.  Een goede zenderlijst kun je vinden op http://www.canaldigitaal.nl

Offline jspijkers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Topfield5000 ci plus
« Reactie #4 Gepost op: 26-03-2009, 19:26:48 »
Bedankt ga het morgen meteen uitproberen.vandaag was te nat op het dak
Thanx

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Topfield5000 ci plus
« Reactie #5 Gepost op: 26-03-2009, 21:13:39 »
je hoeft niet op dak om de ontvanger te laten zoeken op een bepaalde frequentie ;- )

Offline jspijkers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Topfield5000 ci plus
« Reactie #6 Gepost op: 28-03-2009, 01:46:11 »
heb nog eens gekeken naar de schotel maar die staat perfekt dus daar ligt t niet aan.
Kan ook niet anders ,hadden de 2 andere ontvangers ook geen zenders

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Topfield5000 ci plus
« Reactie #7 Gepost op: 28-03-2009, 23:11:37 »
Laat nu eens OPNIEUW je zenders zoeken !!!!!  Wis AL je zenders en ga bijv naar fabrieksinstellingen en begin opnieuw.

Ik denk dat ik weer binnenkort de bekende taart mag ontvangen...........

Offline jspijkers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Topfield5000 ci plus
« Reactie #8 Gepost op: 29-03-2009, 19:31:59 »
Naar fabrieksinstellingen ben ik al 2 keer terug gegaan.
En hoe vaak ik de zenders opnieuw heb laten scannen weet ik niet meer.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Topfield5000 ci plus
« Reactie #9 Gepost op: 30-03-2009, 00:11:22 »
wat voor module heb je in de Topfield zitten??? en wat voor kaart van canal digitaal??  heb je al een nieuwe gekregen??

Wat is firmware van je ontvanger en van de module??

Een andere LNB heb je al eens geprobeerd?

PS  Ondanks dat je denkt dat de schotel goed staat kan het ook zijn dat desondanks je schotel niet precies goed staat.  Hoe heb je de schotel uitgericht!  De topfield hebben een lastige tuner die elke oneffenheid afstraffen !!!

Geen satkabel gebruikt!
Slechte LNB , te hoge output,  uitgangs frequentie niet precies!
Niet precies uitgericht!
Firmware verouderd!
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`