Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


08-03-2021, 09:27:55


Pagina's: [1]

Auteur Topic: problemen met de seca III kaart van CD  (gelezen 6826 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline janjr

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

problemen met de seca III kaart van CD
« Gepost op: 26-02-2009, 15:55:15 »
heeft iemand ergens nog een UCAS 3.0 mbf file staan ??(voor een
XTREME UCI6400)

Offline James Haverklap

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

problemen met de seca III kaart van CD
« Reactie #1 Gepost op: 05-03-2009, 12:22:37 »
heb nog een 3.0 en 3.1 ucas bin file staan
stuur email en je krijgt antwoord via  pm  mail

Offline hyflyer

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Heb je de xtreme werkend met een SECA 3 kaart?
« Reactie #2 Gepost op: 17-03-2009, 21:16:24 »
Citaat van: janjr;32956
heeft iemand ergens nog een UCAS 3.0 mbf file staan ??(voor een
XTREME UCI6400)


Iemand de Xtreme alweer werkend met de CD SECA 3 kaart? Heb zowel een 6400 als 6500. Pentracrypt 1.20 maar weet bij god niet meer hoe ik dit apparaat weer werkend krijg met de nieuwe CD kaart. Heb nog ook een programmer liggen. Iemand met files en instructies zodat ik de twee oude ontvangertjes weer kan laten werken. Nu wel beeld maar bevriest elke halve minuut.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

problemen met de seca III kaart van CD
« Reactie #3 Gepost op: 17-03-2009, 22:42:20 »
heb je al een CI module geprobeerd zoals de Canal digitaal module of bijv een aston dual cam?

Offline whocares

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 57
  • Karma : +0/-0

problemen met de seca III kaart van CD
« Reactie #4 Gepost op: 17-04-2009, 11:25:49 »
Citaat van: hyflyer;33267
Iemand de Xtreme alweer werkend met de CD SECA 3 kaart? Heb zowel een 6400 als 6500. Pentracrypt 1.20 maar weet bij god niet meer hoe ik dit apparaat weer werkend krijg met de nieuwe CD kaart. Heb nog ook een programmer liggen. Iemand met files en instructies zodat ik de twee oude ontvangertjes weer kan laten werken. Nu wel beeld maar bevriest elke halve minuut.


JEP......MET UCAS 3.0 WERKT DIE WEER ALS EEN TREIN.......met cas 2 geprogd

Offline anubis801

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

problemen met de seca III kaart van CD
« Reactie #5 Gepost op: 30-09-2009, 20:59:33 »
Ik heb hetzelfde probleem.
Extreme 6500 met penta 1.20 erop.
Ik heb een magic programmer zo',n smartcard versie met seriele poort waarmee ik de penta 1.20 MBF file in de ontvanger ooit heb geprogrammeerd. Het is zolang geleden dat ik alles vergeten ben. Ik heb een Ucas3.0 MBF bestand nodig! De magicload accepteert geen bin bestanden.
Help me alsjeblieft want ik word een beetje gek van het zoeken op internet.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

problemen met de seca III kaart van CD
« Reactie #6 Gepost op: 30-09-2009, 23:23:27 »
kijk hier eens

http://www.magictrance.nl/Programmeren.htm

Offline anubis801

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

problemen met de seca III kaart van CD
« Reactie #7 Gepost op: 07-10-2009, 23:29:39 »
Zijn er mensen in de omgeving van Den Haag binnenstad die mijn ontvanger kunnen patchen? Ik zoek me helemaal suf en heb nog steeds geen beeld.

Offline satboxman

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65
  • Karma : +11/-0

problemen met de seca III kaart van CD
« Reactie #8 Gepost op: 11-10-2009, 11:18:20 »
Citaat van: anubis801;36436
Ik heb hetzelfde probleem.
Extreme 6500 met penta 1.20 erop.
Ik heb een magic programmer zo',n smartcard versie met seriele poort waarmee ik de penta 1.20 MBF file in de ontvanger ooit heb geprogrammeerd. Het is zolang geleden dat ik alles vergeten ben. Ik heb een Ucas3.0 MBF bestand nodig! De magicload accepteert geen bin bestanden.
Help me alsjeblieft want ik word een beetje gek van het zoeken op internet.

in het verleden had ik een xtreme pvr en die werkte nooit lekker met de embedded kaartlezer en CDS , toen  heb ik een module xcam  geplaatst en de embedded leeggemaakt en tot nu toe werkt het nog , bij een kennis, Maar wellicht kun je wat diverse modulen proberen. als het tenminste ci ontvangers zijn. (principieel nooit en nimmer een  niet gecertificeerde ontvanger kopen  zonder   common interface )

Offline fransbosman

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +10/-0

probleem met seca 3 dit heb ik ook hulp gevraagd
« Reactie #9 Gepost op: 13-12-2009, 16:02:01 »
Citaat van: James Haverklap;33064
heb nog een 3.0 en 3.1 ucas bin file staan
stuur email en je krijgt antwoord via  pm  mail


hallo ook ik heb een 6400 en een 6500 met hetzelfde probleem kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan oplossen ???
[email protected]
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`