Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


19-09-2020, 14:28:47

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: topfiels tf5000ci  (gelezen 2010 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline bakworm

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

topfiels tf5000ci
« Gepost op: 16-02-2009, 20:33:40 »
ik heb probleem met mijn 5000ci
ik kan geen duo lnb geinstaleerd krijgen
ik krijg wel beeld op astra 1 en astra 3 maar geen regionale zenders???????
heb het met een disq switch te maken??????

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

topfiels tf5000ci
« Reactie #1 Gepost op: 17-02-2009, 08:42:00 »
Volgens mij las ik het antwoord al in een eerdere posting van je.

Je moet ALLE disecq switches tussen de kabels halen voordat je de DUO lnb aansluit.

Hierna in het menu de settings van de lnb goed zetten.

Offline bakworm

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

gelukt
« Reactie #2 Gepost op: 17-02-2009, 18:39:33 »
he top het is gelukt
bedankt hoor

maar ik kan alleen maar de regionale zenders zien op astra 3 niet meer zenders klopt dat?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

topfiels tf5000ci
« Reactie #3 Gepost op: 17-02-2009, 20:53:24 »
Er zitten nog wel andere FTA zenders op deze satelliet. Check daarvoor de bekende lijsten van http://www.satcodx of http://nl.kingofsat.net/
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG