Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

08-12-2019, 06:32:31

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: VDO Dayton PN4000  (gelezen 11918 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

VDO Dayton PN4000
« Gepost op: 09-02-2009, 19:47:01 »
Hallo,

Ik wil een VDO Dayton PN4000 kopen bij BOL(€ 149,--) heeft iemand ervaringen met deze navigatieapparatuur(heeft 4,3" scherm en DVB-T).
Op een D site zag ik een menu uitbreiding van ATMOS en Closy zodat je ook andere navigatiesoftware zoals IGO8, TT etc. kunt draaien heeft iemand dit geïnstalleerd?

gr.

Bulldozer

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #1 Gepost op: 10-02-2009, 21:04:55 »
forum.pocketnavigation.de is een heel bekende duitse forum op het gebied van gps
als er wordt beweerd dat er andere navigatiesoftware op je gps kan draaien dan zal dat ook zo zijn
ik zelf heb al verschillende merken gps kunnen unlocken en andere navigatiesoftware kunnen gebruiken dankzij de treads van deze site
als je gps draait op windows ce of windows mobile moet het mogelijk zijn deze  te unlocken,alleen dan kan je er een andere navigatiesoftware opzetten
helaas is de site alleen in het duits.

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #2 Gepost op: 11-02-2009, 18:14:14 »
Hoi Alain,

Gisteravond de knoop maar doorgehakt en inmiddels binnen en unlocked met CLOSEDone en Atmos Final Menu.
Samen met de originele VDO kaarten, I**8 erop gezet. Was uiteindelijk na wat threads doorlezen erg simpel en de eerste indruk is dat alles perfect werkt.:)
Was wel ff belangrijk omdat VDO geen nieuwe kaarten meer levert.:hihi:, vandaar waarschijnlijk de dumpprijs.....

Thanks

Bulldozer

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

VDO Dayton PN4000
« Reactie #3 Gepost op: 11-02-2009, 21:36:08 »
Werkt de DVB-T ook goed???

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #4 Gepost op: 12-02-2009, 17:49:37 »
DVB-T werkt perfect, mooi scherp(4,3") beeld(Ned. 1,2,3 en regionale) werkt met de ATMOS-patch tot 200 km/h... Heb ik nog niet kunnen proberen, m'n diesel gaat maar tot 180...:hihi:
Naast de VDO Dayton navigatie werkt ook IGO 8.3 erg goed. Ik heb er een 4GB sd-card inzitten.
Die ATMOS uitbreiding is trouwens perfect, Total Commander, Excel, Word etc.
Kortom ik ben er wel enthousiast over.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

VDO Dayton PN4000
« Reactie #5 Gepost op: 12-02-2009, 19:58:06 »
Was benieuwd in welke regio je rijd en of die dan ook automatisch naar de andere zendmasten overschakeld als je van de ene regio naar de andere rijdt.

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #6 Gepost op: 13-02-2009, 13:38:18 »
Ik woon in Gelderland en krijg de regionale Brabant. :tssk:
Hij pakt gewoon wat ie krijgen kan op dat moment.

Offline Montijt

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #7 Gepost op: 09-06-2009, 23:07:30 »
Citaat van: Bulldozer1956;32673
Hoi Alain,

Gisteravond de knoop maar doorgehakt en inmiddels binnen en unlocked met CLOSEDone en Atmos Final Menu.
Samen met de originele VDO kaarten, I**8 erop gezet. Was uiteindelijk na wat threads doorlezen erg simpel en de eerste indruk is dat alles perfect werkt.:)
Was wel ff belangrijk omdat VDO geen nieuwe kaarten meer levert.:hihi:, vandaar waarschijnlijk de dumpprijs.....

Thanks

Bulldozer


hoi,

kun je me aun vertellen waar ik CLOSEDone vandaan kan toveren??

Michel

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #8 Gepost op: 11-06-2009, 01:14:06 »
die kan je hier downloaden

Offline dickdewind

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #9 Gepost op: 25-12-2009, 15:42:02 »
Citaat van: Montijt;34764
hoi,

kun je me aun vertellen waar ik CLOSEDone vandaan kan toveren??

Michel
hallo bulldozer ik heb de software ook gedownload maar ik krijg hem niet aan de gang wat doe ik fout.als ik de aan/uit knopingedrukt houd gebeurd er helemaal niets ik krijg geen zwart scherm,met vriendelijke groeten dick de wind.

Offline pn4000

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

VDO Dayton PN4000
« Reactie #10 Gepost op: 29-12-2009, 15:52:36 »
Beste Bulldozer,

Ben in het bezit van een [ongebruikte] PN4000, maar ben na een crash van mijn SD de orginele kaarten kwijt. Heb het ding lang in de kast laten liggen, maar heb onlangs CLOSEDone geinstalleerd. Na het opstarten ervan kom ik echter niet in het ATMOS MenuFinal. Restore van backup werkt ook niet. Apparaat opnieuw geflashed met officiele VDO PSN 1.7.3.2 en daarna opnieuw geprobeerd. Zonder resultaat.

a. Hoe kan ik de ROM flashen waarbij het ATMOS menu wel werkt?
b. Heb ik voor de installatie van bv. IGO8 de orginele VDO kaarten/SD nodig? Zijn deze ergens terug te vinden op Internet of alleen aan te kopen?

Groet,
Peter



Citaat van: Bulldozer1956;32673
Hoi Alain,

Gisteravond de knoop maar doorgehakt en inmiddels binnen en unlocked met CLOSEDone en Atmos Final Menu.
Samen met de originele VDO kaarten, I**8 erop gezet. Was uiteindelijk na wat threads doorlezen erg simpel en de eerste indruk is dat alles perfect werkt.:)
Was wel ff belangrijk omdat VDO geen nieuwe kaarten meer levert.:hihi:, vandaar waarschijnlijk de dumpprijs.....

Thanks

Bulldozer

Offline meatlove1000

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

Re: VDO Dayton PN4000
« Reactie #11 Gepost op: 29-09-2012, 09:42:29 »
wie heeft er nog een werkende link naar CloseDone?

mijn dank is groot.

Offline meatlove100

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Re: VDO Dayton PN4000
« Reactie #12 Gepost op: 03-10-2012, 10:53:33 »
wie heeft er nog een werkende link naar CloseDone?

mijn dank is groot.

Ik heb alles al gevonden, maar nu een probleem.
Hij blijft hangen op de zandlopers!!!!!!!!!
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`