Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

20-05-2019, 00:39:46

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: opnemen hd 200  (gelezen 1372 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline beuk sat

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

opnemen hd 200
« Gepost op: 09-02-2009, 12:51:29 »
ik heb verschillende hd 200,maar als ik iets instel om op te nemen,en hij doet dit dan ,dan staan alle zenders door elkaar en moet ik deze telkens weer terug op tv vlaanderen zetten ,weet iemand hoe dit komt? hoe kan ik dit niet meer laten gebeuren?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

opnemen hd 200
« Reactie #1 Gepost op: 10-02-2009, 22:07:54 »
Het kan het een firmware probleem zijn????  heb je de laatste firmware versie in je ontvanger zitten??

Offline beuk sat

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

opnemen hd 200
« Reactie #2 Gepost op: 07-03-2009, 11:43:26 »
Citaat van: MrSat;32658
Het kan het een firmware probleem zijn????  heb je de laatste firmware versie in je ontvanger zitten??


heb er de 3.18 opstaan

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

opnemen hd 200
« Reactie #3 Gepost op: 07-03-2009, 20:03:38 »
Download op http://www.gxmax.com  de nieuwste software voor je ontvanger (kies eerst wel de juiste ontvanger) op een USB stick


Stick nu achter inde ontvanger steken.
Download nu de nieuwste firmware(die op de usb stick staat) in je ontvanger (via het menu van de ontvanger)
Als hij hiermee klaar is geef je de ontvanger een fabrieksreset (staat ergens in het menu)
Laat nu de kanalen zoeken middels FASTSCAN!

Zou toch moeten werken. Met de SAT knop zou je dan moeten schakelen tussen de pakketten.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief