Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

20-08-2019, 07:37:19

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: poort in je router openzetten  (gelezen 3926 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline esmee

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

poort in je router openzetten
« Gepost op: 30-01-2009, 19:30:10 »
Hoe kan ik een poort openzetten in mijn router sitecom
Wie kan mij daar bij helpen?

Ik draai cccam 2.0.11 en wil voor in de slaapkamer signalen doorgeven met een f-line van 600dm naar 500s

Bvd

Esmee

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

poort in je router openzetten
« Reactie #1 Gepost op: 30-01-2009, 19:45:26 »
Als het intern is hoef je geen poort open te zetten.
wel even de regel:
SERVER LISTEN PORT : 12000
op de server activeren in CCcam.cfg
« Laatst bewerkt op: 30-01-2009, 19:49:03 door Bulldozer1956 »

Offline esmee

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

poort in je router openzetten
« Reactie #2 Gepost op: 30-01-2009, 20:14:48 »
Moet dat bij de 600 waar de server op staat in cfg of bij beide openen?

En als ik f-line invoer moet dat de ipadres zijn van dreambox600 12000  user1 pass1 ?

Bvd

Esmee
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief