Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


26-09-2020, 22:31:37

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Vega Software - zendernr op 0  (gelezen 4342 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jaap v Geels

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Vega Software - zendernr op 0
« Gepost op: 30-01-2009, 10:47:08 »
Heeft iemand ervaring met het bewerken van de zenders met vega software en 7710

Het is handige software voor het aanmaken van je zenders, maar zodra ik ze terug schiet naar mijn TF7710 staan alle zendernummers op 0

Offline atlas17

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

Vega Software - zendernr op 0
« Reactie #1 Gepost op: 30-01-2009, 19:44:15 »
dat zit in de software, je moet er andere sw inzetten en bijvoorkeur niet van canaal digitaal.
je kunt ook een fabrieksreset doen , dan op astra alle zenders automatisch laten zoeken en dan weer sorteren met vega.
kijk trouwens eens bij google en zoek het programma TOPSET.
dit installeren en gebruiken , is een heel ijn programma om alles uit je topfield te halen.
succes

Offline Jaap v Geels

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Vega Software - zendernr op 0
« Reactie #2 Gepost op: 02-02-2009, 14:25:41 »
Citaat van: atlas17;32503
dat zit in de software, je moet er andere sw inzetten en bijvoorkeur niet van canaal digitaal.
je kunt ook een fabrieksreset doen , dan op astra alle zenders automatisch laten zoeken en dan weer sorteren met vega.
kijk trouwens eens bij google en zoek het programma TOPSET.
dit installeren en gebruiken , is een heel ijn programma om alles uit je topfield te halen.
succes
Bedankt voor je reactie,

Met andere software, bedoel daarmee de firmware van de Topfield?
Hoe kan ik dan kiezen tussen wel of geen Canaal digitaal software?

Om bedoel je de fastscan niet toepassen.

gr Jaap

Offline atlas17

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

Vega Software - zendernr op 0
« Reactie #3 Gepost op: 03-02-2009, 18:11:36 »
Citaat van: Jaap v Geels;32562
Bedankt voor je reactie,

Met andere software, bedoel daarmee de firmware van de Topfield?
Hoe kan ik dan kiezen tussen wel of geen Canaal digitaal software?

Om bedoel je de fastscan niet toepassen.

gr Jaap
ja dat zit in de sw ,bij canaaldigitaal sw heb je fastscan en heb je geen last van de nulletjes maar zit je vast aan de beperkingen van de fastscan.
dus heel weinig zenders en misschien niet alle zenders die jij wil zien .
wil je alleen de nederlandse zenders dan is fastscan in principe prima.
nu moet je op de topfieldsite sw zoeken zonder fastscan en deze erin zetten , daarna laat je de ontvanger automatisch zoeken op de astra1 en kun je met het eerder genoemde topset programma alle zenders net bijelkaar zetten als dat je zelf wilt.
daarna kun je ook nog astra 3 scannen , als je die mogelijkheid hebt , en deze ook weer netjes sorteren met topset.

Offline b.zielstra

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Vega Software - zendernr op 0
« Reactie #4 Gepost op: 17-04-2009, 09:27:32 »
Citaat van: Jaap v Geels;32483
Heeft iemand ervaring met het bewerken van de zenders met vega software en 7710

Het is handige software voor het aanmaken van je zenders, maar zodra ik ze terug schiet naar mijn TF7710 staan alle zendernummers op 0

het programma werkt op zich goed heb er nooit geen problemen mee.
sluit de receiver aan op de pc .
via de serieel poort  dat werkt goed.
alleen de verbinding van serieel naar usb
is echt niets  deze verbinding werkt voor geen meter.

dus serieel op pc naar receiver echt de beste oplossing
maar misschien moet je dat eens proberen succes;)
« Laatst bewerkt op: 17-04-2009, 09:31:39 door b.zielstra »

Offline pboos

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Vega Software - zendernr op 0
« Reactie #5 Gepost op: 23-04-2009, 13:55:20 »
Wie heeft er een link naar het programma TOPSET?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Vega Software - zendernr op 0
« Reactie #6 Gepost op: 23-04-2009, 18:42:34 »
Citaat van: pboos;33966
Wie heeft er een link naar het programma TOPSET?



Je bedoeld deze :-P   http://www.topfield-sat.de/SVS-WEB/topset.html


su6

Offline pboos

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Vega Software - zendernr op 0
« Reactie #7 Gepost op: 23-04-2009, 19:12:01 »
Citaat van: MrSat;33968
Je bedoeld deze :-P   http://www.topfield-sat.de/SVS-WEB/topset.html


su6
Ja deze link bedoel ik, bedankt.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`