Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


19-09-2020, 13:15:51

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: topfield 7700hdci  (gelezen 2924 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline de kort

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

topfield 7700hdci
« Gepost op: 27-01-2009, 15:16:56 »
ik heb een probleem met deze ontvanger als we deze aanschakelen op bv vtm en ik schakel achter af op een hd kanaal dan zegt deze dat het kanaal geblokeerd is. (geen beeld) Schakel men het toestel af en terug op op een hd kanaal dan heb ik beeld. Ik heb er de laatste software ingeschreven zonder succes.heb de vraag al een paar keer gesteld echter nog geen antwoord gehadgroetjes zorro

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

topfield 7700hdci
« Reactie #1 Gepost op: 27-01-2009, 23:35:12 »
Beste De Kort,

het kan zeker een Firmware probleem zijn maar ook een CI module probleem. Wat zegt de leverancier van dit probleem of stuurt die je het welbekende donkere bos in?

Offline de kort

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

topfield 7700hdci
« Reactie #2 Gepost op: 29-01-2009, 15:31:38 »
ik heb de ontvanger al eens terug gedaan deze zegde dan dat als ok was maar het probleem lost zich nog niet op. Terug gebeld en dan zeggen ze tegen mij dat er aan het toestel niets hapert

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

topfield 7700hdci
« Reactie #3 Gepost op: 29-01-2009, 23:59:29 »
Wie heeft de schotel uitgericht en hoe groot is deze???    Heb je een zgn. DUO twin LNB of gebruik je twee losse LNB's met een disecq switch???
Wat zegt de signaalsterkte?? op astra 1 en astra 3 ??

Offline de kort

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

topfield 7700hdci
« Reactie #4 Gepost op: 30-01-2009, 17:55:07 »
Ik heb een schotel van een 1meter 20 draaibaar ik heb een signaal +/- 96 op kwaliteit 95 zowel op de astra1 als de astra 3;)

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

topfield 7700hdci
« Reactie #5 Gepost op: 30-01-2009, 18:37:22 »
Is deze schotel draaibaar opgesteld??? Of werk je met een aantal losse lnb's? met een zgn Disecq switch?

Offline de kort

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

topfield7700hdci
« Reactie #6 Gepost op: 31-01-2009, 15:26:03 »
ik heb een draaibare schotel deze is afgeseld door een daeler ik heb deze schotel trouwens al vele jaren alleen is over 4 maanden mijn ontvangers kop vervangen omdat ik dacht dat mijn  signaal niet goed was , maar er is geen verschil te merken:so:

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

topfield 7700hdci
« Reactie #7 Gepost op: 01-02-2009, 17:01:39 »
Wat voor module zit er in de ontvanger???


Als dit een canal digitaal/TV vlaanderen module is moet je mij eens de versie doorgeven.

Offline de kort

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

topfield7700hdci
« Reactie #8 Gepost op: 04-02-2009, 17:29:34 »
ik zal alle gegevens die op de cam van tv vlaanderen staan opgeven
11410719405098
P/N 904120  R1.5
DVB number2298
zijn dit genoeg gegevens?  :confused:
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG