Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


07-03-2021, 16:26:40

`

Pagina's: 1 [2]

Auteur Topic: Werkt Premiere en Tps al ?  (gelezen 9603 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline hippokrates

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #15 Gepost op: 15-04-2009, 21:53:05 »
Citaat van: alain;33818
sharing firmware voor de golden interstar kan je hier ook vinden:

GI-S780_CRCI_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-S801_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-S805_CI_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-TS830CI_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-TS870_CI_X-HS-24Mar2009.rar
 
DSR7700PR-HS-25Mar2009.rar
 
DSR7800CRCIPR-HS-25Mar2009.rar
 
DSR8001PR-S-HS-25Mar2009.rar (alleen de s model)
 
DSR8005CIPR-S-HS-25Mar2009.rar (alleen de s model)
 
DVB-TS8300CIPR-S-HS-25Mar2009.rar
 
DVB-TS8700CRCIPR-HS-25Mar2009.rar
 
als jouw ontvanger er niet bij staat dan is ie niet geschikt voor sharing
Thanks a lot, zeer nuttige links. Mijn receiver staat erbij, GI 8001S (het is wel degelijk een S model). Maar toch, als ik de firmware probeer in te laden, krijg ik volgende foutmelding:

version mismatch
Different Buyer Version
compile(1.44 1.78 26)
boot(1215126144 26 2008/02/04 19:56:46)
main(345138174 26 2007/02/01 00:44:57)

Ik gebruik "STBUpgrade ver 1.9.5" als loader, met volgende configuratie:

COM1  115200  Program Only  Download

ik ga als volgt te werk:

1. decoder (UIT) aansluiten op PC
2. in de loader de nieuwe firmware laden
3. op CONNECT klikken
4. stekker van de decoder aansluiten


hiermee ervaring?

Offline hippokrates

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #16 Gepost op: 15-04-2009, 21:57:30 »
excuses voor het tweemaal posten !

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #17 Gepost op: 16-04-2009, 12:49:54 »
Different Buyer Version= er zit geen firmware van interstar in maar een van een cloon
de bovenstaande firmware krijg je er niet in zonder de boot aan te passen
dwz: je zult eerst een bootfile van de golden interstar moeten inladen!
« Laatst bewerkt op: 16-04-2009, 14:14:22 door alain »

Offline hippokrates

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #18 Gepost op: 17-04-2009, 00:13:29 »
Citaat van: alain;33834
Different Buyer Version= er zit geen firmware van interstar in maar een van een cloon
de bovenstaande firmware krijg je er niet in zonder de boot aan te passen
dwz: je zult eerst een bootfile van de golden interstar moeten inladen!
Bedankt voor het antwoord maar k krijg toch nog volgende foutmelding:

version mismatch
NO ACCESS compile(1.44 1.78 26)
boot(1215126144 26 2008/02/04 19:56:46)
main(345138174 26 2007/02/01 00:44:57)

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #19 Gepost op: 17-04-2009, 12:31:23 »
dit bericht krijg je alleen:
 1)als je boot of firmware van een S in een D (of omgekeerd)wilt laden.
2)in je interstar zit  boot of firmware van een andere merk in dan de  originele
maw.:je interstar is geen interstar meer,ooit heb je hem veranderd in een starsat of superlazer of hitec
geef de volledige info van je ontvanger eens
die kan je vinden in system settings---system information

aan de hand daarvan kun je aflezen wat firmware daar in zit

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #20 Gepost op: 17-04-2009, 13:10:56 »
ik ga  er vanuit dat er een dat de bootversie van een een superlazer is
dan kun je deze  eens proberen:
superlazer--to--8001sby
daarna zien we wel verder

Offline hippokrates

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #21 Gepost op: 17-04-2009, 16:47:03 »
Citaat van: alain;33876
ik ga  er vanuit dat er een dat de bootversie van een een superlazer is
dan kun je deze  eens proberen:
superlazer--to--8001sby
daarna zien we wel verder
dag alain
systeeminformatie receiver:

1.78 G8C5M1S3 (R6813)
1.44
26
25/03/2009 12:40:03

en het klopt dat ik er ooit een firmware van hitec in heb geladen, maar later had ik daar toch nog terug 1 van golden interstar in gedaan

maar gisteravond heb ik de firmware er toch in gekregen. ik had nl. op google verder gezocht en kwam op een franstalig forum terecht waar ze volgende methode uitleggen:

1) de firmware die je wilt inladen (in mijn geval de DSR8001PR-S-HS-25Mar2009.bin) op Mastersoft ipv op Program Only laden. Aan het einde van het laden (ongeveer nog 2 streepjes over) zal het laden blokkeren en krijgt men eventueel een foutmelding. Dit moet men gewoon negeren.

2) Men sluit STBupgrade af en start het opnieuw. Nu kan men de firmware gewoon in Program Only laden. Het kan zijn dat je op het einde een time out error krijgt, hiervoor gewoon de  snelheid aanpassen (in mijn geval op 57600 gezet en het werkte)

de bootfile heb ik er wel niet meer in gekregen maar dat is van minder belang aangezien ik de firmware er wel in heb gekregen (ik heb nu de categorie carte smart erbij gekregen)

al eens meegemaakt?

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #22 Gepost op: 17-04-2009, 23:06:14 »
neen heb ik nog niet op deze manier geprobeerd maar als de firmware er in zit en het werkt is dat heel goed.
de bootfile is van minder belang zolang hij maar boot.
ik denk als je een volgende keer wilt updaten dat je steeds dezelfde handeling moet doen of niet?.
je systeeminformatie is goed zo te zien dwz:dat is de info van een interstar en niet van een cloon
« Laatst bewerkt op: 18-04-2009, 00:04:02 door alain »

Offline hippokrates

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #23 Gepost op: 23-04-2009, 22:57:11 »
Citaat van: alain;33899
neen heb ik nog niet op deze manier geprobeerd maar als de firmware er in zit en het werkt is dat heel goed.
de bootfile is van minder belang zolang hij maar boot.
ik denk als je een volgende keer wilt updaten dat je steeds dezelfde handeling moet doen of niet?.
je systeeminformatie is goed zo te zien dwz:dat is de info van een interstar en niet van een cloon
kan zijn, heb nog geen andere update gedaan
in ieder geval kheb nu een subcategorie bij, en nu nog probere ermee te share
kmerk wel da er weinig info is over share met de GI-8001S

mja, zeker bedankt voor u info !

Offline omie99

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #24 Gepost op: 07-09-2009, 15:04:23 »
Citaat van: hippokrates;33814
kzou het wel op deze manier willen doen maar de link voor de sharing firmware werkt niet (komt op een andere website uit)
heb je toevallig deze firmware op harde schijf staan ?

alvast bedankt!


Ik heb alles geprobeert maar krijg niks:(

Offline omie99

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #25 Gepost op: 07-09-2009, 15:05:34 »
Citaat van: alain;32639
wat soufian bedoeld is cardsharing met de golden interstar
dat kan maar dan moet je pc en je ontvanger met elkaar verbonden zijn via de nullmodemkabel
met een aagepaste firmware voor je ontvanger en een programma op je pc kan je ook aan cardsharing doen zoals bij de dreambox
alleen de dreambox heeft geen pc nodig omdat deze gebruikt maakt van de geintegreerde ethernetpoort en jouw ontvanger heeft geen ethernetpoort maar wel je pc daarom moet ie aangesloten zijn op je pc om toegang te krijgen tot een cardsharigserver
de firmware ondersteunt newcamd maar ook gbox
1)Mpcs Newcamd on Golden Interstar
of
2)gbox voor golden interstar
 
sharing firmware voor de golden interstar(deze firmware laadt je eerst in je ontvanger dan krijg je de extra optie)



Ik heb alles geprobeert maar krijg geen verbinding:(

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #26 Gepost op: 07-09-2009, 21:20:12 »
leg eens stap voor stap uit wat je allemaal al gedaan hebt,dan kunnen we zien waar het mis is gegaan

Offline bezoeker

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #27 Gepost op: 12-09-2009, 17:35:43 »
Goede middag alain, ik ben lang niet meer geweest. Betekent het dat je via cardshearing wel kanalen kan ontvangen, En zo ja, Welke?
Pagina's: 1 [2]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG