Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


20-04-2021, 11:22:58

`

Pagina's: [1] 2

Auteur Topic: Werkt Premiere en Tps al ?  (gelezen 9877 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline bezoeker

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Gepost op: 01-01-2009, 23:16:36 »
Hallo allemaal ik wil graag weten of premiere en tps weer werken en waar je eventeule code's patch's of firmware's kan krijgen, de mijne staan nu al 2 en half maand op zwart..

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #1 Gepost op: 08-01-2009, 17:10:44 »
neen en dat zal voorlopig nog een lange tijd zo zijn
wat betreft TPS die is opgekocht door canal france en bestaat niet meer
bijna alle zenders zijn overgeheveld naar de astra 19 ° positie
en de zenders van multivision ,die zijn volledig stilgelegd dus bestaan niet meer.

Offline bezoeker

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #2 Gepost op: 08-01-2009, 23:33:45 »
Trr das balen, bestaat er nog een andere oplossing om die kanalen te ontvangen of moet je echt overgaan naar een nieuwe decorder, zo ja welke soort type etc etc

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #3 Gepost op: 09-01-2009, 15:50:42 »
enige mogelijkheid om deze gecodeerde zenders te ontvangen is ofwel een abbonement nemen ofwel een ontvanger kopen die geschikt is voor cardsharing
bv.een dreambox,ipbox,relook enz...

Offline soufiane

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 75
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #4 Gepost op: 03-02-2009, 17:00:37 »
Goeiedag,

U kunt doen van [email protected] met uw Golden Interstar.:D

@+


Levendig de Republiek van Rif.:)

Offline bezoeker

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #5 Gepost op: 09-02-2009, 14:30:28 »
Citaat van: soufiane;32574
Goeiedag,

U kunt doen van [email protected] met uw Golden Interstar.:D

@+


Leg eens uit, wat je precies bedoeld a rifi

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #6 Gepost op: 09-02-2009, 20:24:12 »
wat soufian bedoeld is cardsharing met de golden interstar
dat kan maar dan moet je pc en je ontvanger met elkaar verbonden zijn via de nullmodemkabel
met een aagepaste firmware voor je ontvanger en een programma op je pc kan je ook aan cardsharing doen zoals bij de dreambox
alleen de dreambox heeft geen pc nodig omdat deze gebruikt maakt van de geintegreerde ethernetpoort en jouw ontvanger heeft geen ethernetpoort maar wel je pc daarom moet ie aangesloten zijn op je pc om toegang te krijgen tot een cardsharigserver
de firmware ondersteunt newcamd maar ook gbox
1)Mpcs Newcamd on Golden Interstar
of
2)gbox voor golden interstar
 
sharing firmware voor de golden interstar(deze firmware laadt je eerst in je ontvanger dan krijg je de extra optie)
« Laatst bewerkt op: 24-04-2009, 13:39:48 door alain »

Offline soufiane

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 75
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #7 Gepost op: 22-02-2009, 12:49:03 »
Citaat van: bezoeker;32633
Leg eens uit, wat je precies bedoeld a rifi


Azul / Hallo,

Sorry mijn nederlands is zeer goed. Ik spreek frans...:hihi:

Ik ben rifi van Ajdir (Hoceima)...:wub::wub::wub:

@+


Levendig de Republiek van Rif.:)

Offline soufiane

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 75
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #8 Gepost op: 22-02-2009, 12:51:09 »
Citaat van: alain;32639
wat soufian


Ja...:so::D

Dank u wel voor de [email protected]:D

@+


Levendig de Republiek van Rif.:)

Offline bezoeker

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #9 Gepost op: 08-03-2009, 14:28:38 »
Hallo alain, k ben zelf in het bezit van laptop is dat ook goed, en by the way moet ik permanent internet hebben voor cardshearing, en is het beeldkwaliteit van cardshearing goed of niet, want op dit moment kijk ik zelf soms naar live wedstrijden via bepaalde site alleen de beeldkwaliteit is dramatisch.. ik zou graag daar gebruik van willen maken van cardshearing als het mogelijk is.. bij voorbaat dank bezoeker.

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #10 Gepost op: 09-03-2009, 10:12:34 »
inderdaad bezoeker,voor de interstar heb je een pc (laptop is ook een pc)nodig en een internet verbinding.
met de bovenstaande programmas kan je een verbinding tot stand brengen met een server
het enige wat je nog moet doen is een server zoeken

Offline bezoeker

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #11 Gepost op: 09-03-2009, 15:14:23 »
En wat betreft het beeldkwaliteit alain, is dat gewoon pc kwaliteit of tv ?, Zou je mij als je het uitkomt hiermee graag willen helpen ik heb er namelijk niet zoveel verstand van...

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #12 Gepost op: 11-03-2009, 17:23:34 »
de beeldkwaliteit is dezelfde als wat je nu ontvangt met je ovtvanger soms met freezes(blokkerig beeld,stilstaand beeld)

Offline hippokrates

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #13 Gepost op: 15-04-2009, 20:19:59 »
Citaat van: alain;32639
wat soufian bedoeld is cardsharing met de golden interstar
dat kan maar dan moet je pc en je ontvanger met elkaar verbonden zijn via de nullmodemkabel
met een aagepaste firmware voor je ontvanger en een programma op je pc kan je ook aan cardsharing doen zoals bij de dreambox
alleen de dreambox heeft geen pc nodig omdat deze gebruikt maakt van de geintegreerde ethernetpoort en jouw ontvanger heeft geen ethernetpoort maar wel je pc daarom moet ie aangesloten zijn op je pc om toegang te krijgen tot een cardsharigserver
de firmware ondersteunt newcamd maar ook gbox
1)Mpcs Newcamd on Golden Interstar
           of
2)gbox voor golden interstar
 
sharing firmware voor de golden interstar(deze firmware laadt je eerst in je ontvanger dan krijg je de extra optie)


kzou het wel op deze manier willen doen maar de link voor de sharing firmware werkt niet (komt op een andere website uit)
heb je toevallig deze firmware op harde schijf staan ?

alvast bedankt!

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Werkt Premiere en Tps al ?
« Reactie #14 Gepost op: 15-04-2009, 21:02:57 »
sharing firmware voor de golden interstar kan je hier ook vinden:

GI-S780_CRCI_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-S801_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-S805_CI_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-TS830CI_X-HS-24Mar2009.rar
 
GI-TS870_CI_X-HS-24Mar2009.rar
 
DSR7700PR-HS-25Mar2009.rar
 
DSR7800CRCIPR-HS-25Mar2009.rar
 
DSR8001PR-S-HS-25Mar2009.rar (alleen de s model)
 
DSR8005CIPR-S-HS-25Mar2009.rar (alleen de s model)
 
DVB-TS8300CIPR-S-HS-25Mar2009.rar
 
DVB-TS8700CRCIPR-HS-25Mar2009.rar
 
als jouw ontvanger er niet bij staat dan is ie niet geschikt voor sharing
Pagina's: [1] 2
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG