Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2020, 17:26:32

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Vraag over m-vison  (gelezen 2783 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline gerardman

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Vraag over m-vison
« Gepost op: 16-12-2008, 23:56:43 »
:(Hallo allemaal
ik heb en vraag misschien kunnenjullie mij helpen ik wil een mvision gaan kopen
maar wat bedoelen ze met bootloader zit die in het menu van de ontvanger moet daar de
software ingezet worden hoe moet die software er in gezet worden

alvast hartelijk dank
« Laatst bewerkt op: 17-12-2008, 00:01:39 door gerardman »

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Vraag over m-vison
« Reactie #1 Gepost op: 17-12-2008, 00:25:43 »
Het ligt eraan welke Mvsion je in gedachte hebt maar de laatste versie kunnen via een USB geupdate worden.  De wijze hoe de firmware + bootloader worden geupgrade vindt je in de download van de software.  Het is echt geen rocket sience om het te doen...

Offline gerardman

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Vraag over m-vison
« Reactie #2 Gepost op: 18-12-2008, 22:56:44 »
Citaat van: MrSat;31635
Het ligt eraan welke Mvsion je in gedachte hebt maar de laatste versie kunnen via een USB geupdate worden.  De wijze hoe de firmware + bootloader worden geupgrade vindt je in de download van de software.  Het is echt geen rocket sience om het te doen...
Ik wilde een m-vision hd 200 combo kopen
ik heb eerder met een marned gewerkt ,
ik weet waar ik de software moet downloaden maar wat is eigelijk een bootloader
hoe werkt dat ,kun je en kleine uitleg geven

hartelijk dank voor u reaktie

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

Vraag over m-vison
« Reactie #3 Gepost op: 21-12-2008, 17:11:58 »
je kunt software matig nieuwe software laden of je kunt het in de bootloeder doen (dat is de hoofd prossesor.)dit is wat er ook altijd aangeraden word. je kunt deze keuze in het menu maken als je software gaat laden.het kan geen van beide kwaad. maar vaak word er ook software aangepast voor de main prossesor. dus het beste is altijd in de bootloader.

Offline argos1603

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 13
  • Karma : +10/-0

sw loaden
« Reactie #4 Gepost op: 05-01-2009, 21:13:08 »
Citaat van: zappsat;31731
je kunt software matig nieuwe software laden of je kunt het in de bootloeder doen (dat is de hoofd prossesor.)dit is wat er ook altijd aangeraden word. je kunt deze keuze in het menu maken als je software gaat laden.het kan geen van beide kwaad. maar vaak word er ook software aangepast voor de main prossesor. dus het beste is altijd in de bootloader.


nu heb ik toch een probleem heb de sw in de boot geladen bij mijn buurman op basis van dit advies, loopt dan compleet vast (st 5)daarna fabrieksinstelling teruggezet en sw op c-schijf en draait weer perfekt
oorzaak?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Vraag over m-vison
« Reactie #5 Gepost op: 06-01-2009, 11:26:30 »
Na een firmware en/of bootloader update dient ten ALLER tijde een fabrieksreset te worden uitgevoerd!!!

Dit geldt voor ALLE ontvangers waar dit in gebeurd!
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`