Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


07-03-2021, 16:00:58


Pagina's: [1]

Auteur Topic: golden interstar  (gelezen 10241 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wawal

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

golden interstar
« Gepost op: 01-12-2008, 18:03:18 »
hoi
ik heb een golden interstar GI-S770 Xpeed,en weet ik niet wat voor card moet ik gebruiken,men zei dat is onbekend merk en kan niet veel meedoen.
kan iemand nij vertelen wat moet ik doen om de nederlanders zenders te ontvangen.
[email protected]

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

golden interstar
« Reactie #1 Gepost op: 01-12-2008, 19:17:24 »
deze merk is al een tijdje op de markt en is vrij goed,
is zeker geen onbekende
als je de golden interstar GI-S770 CR Xpeed hebt dan kun je er een smartkaart van canaal digitaal in gebruiken
om de nederlandse zenders te ontvangen heb je een abbonement nodig van canaal digitaal

Offline Rubens

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

golden interstar
« Reactie #2 Gepost op: 03-03-2009, 12:34:15 »
Hallo
Alain een vraag gezien je toch een kenner bent
mijn interstar dsr 8001s werkt niet meer ik krijg er enkel ---- op de display
dus wil ik een andre kopen welke raad je me het best aan van interstar of... liefst niet te duur aan gezien ik maar een leek bent
grt
Rubens

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

golden interstar
« Reactie #3 Gepost op: 03-03-2009, 16:54:36 »
hoi wawal,
het is niet omdat er streepjes op de display van je ontvanger te zien zijn dat ie dan ook kapot is
je kan hem nog altijd reanimeren door een bootfile en firmware in te laden
als de compoort nog werkt
als je dan toch een nieuwe wilt kopen
dan moet je eerst weten wat je met je ontvanger wilt bereiken
wil je alleen de fta (gratis) zenders of ook de gecodeerde zenders ontvangen
of wil je er ook een kopen met pvr functie(met ingebouwde harde schijf)
de HD (high definition)versies zijn nog duur
aan jouw de keus wat voor ontvanger je wilt kopen
de xpeed versies zijn de goedkoopste
http://www.golden-interstar.com/produkte.php?prgroup=1

Offline Benisaid_boy

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

golden interstar
« Reactie #4 Gepost op: 19-02-2011, 23:03:03 »
Citaat van: alain;33032
hoi wawal,
het is niet omdat er streepjes op de display van je ontvanger te zien zijn dat ie dan ook kapot is
je kan hem nog altijd reanimeren door een bootfile en firmware in te laden
als de compoort nog werkt
als je dan toch een nieuwe wilt kopen
dan moet je eerst weten wat je met je ontvanger wilt bereiken
wil je alleen de fta (gratis) zenders of ook de gecodeerde zenders ontvangen
of wil je er ook een kopen met pvr functie(met ingebouwde harde schijf)
de HD (high definition)versies zijn nog duur
aan jouw de keus wat voor ontvanger je wilt kopen
de xpeed versies zijn de goedkoopste
http://www.golden-interstar.com/produkte.php?prgroup=1




Ik heb ook dit probleem ik krijg nu ook alleen maar ---- te zien op mijn interstar, ik heb een GI-S805 wat kan ik doen om het te maken dat de receiver het weer doet en werkt? Kan iemand mij dat uitleggen stap voor stap ..

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

golden interstar
« Reactie #5 Gepost op: 20-02-2011, 00:42:29 »
best eens nieuwe firmware laden
kan
je hier vinden:
http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Interstar
 
een loader(STB Upgrade) heb je ook nodig om de verbinding te leggen tussen je receiver en je pc via een null modem kabel
kan je hier vinden
http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Interstar/Tools
 
een how to voor de loader:
open de loader op je pc
compoort kiezen (is com1,115200)
kies daarna programm only
kies dan  download
dan klik je op load,je zoekt  de firmware bestand dat je gedownload hebt(eerst deze uitpakken uit het zip bestand)
bij "option" kies je "keep channel list" anders ben je je kanalen kwijt
dan klik je "connect"
ontvanger uit en aan zetten en wachten tot de firmware geladen is

Offline Benisaid_boy

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

golden interstar
« Reactie #6 Gepost op: 20-02-2011, 09:58:14 »
Citaat van: alain;41910
best eens nieuwe firmware laden
kan
je hier vinden:
http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Interstar
 
een loader(STB Upgrade) heb je ook nodig om de verbinding te leggen tussen je receiver en je pc via een null modem kabel
kan je hier vinden
http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Interstar/Tools
 
een how to voor de loader:
open de loader op je pc
compoort kiezen (is com1,115200)
kies daarna programm only
kies dan  download
dan klik je op load,je zoekt  de firmware bestand dat je gedownload hebt(eerst deze uitpakken uit het zip bestand)
bij "option" kies je "keep channel list" anders ben je je kanalen kwijt
dan klik je "connect"
ontvanger uit en aan zetten en wachten tot de firmware geladen is


Bedankt in inedergeval voor je snelel reactie. De links di eje mij hebt gegeven staan heel veel bestanden op welke moet ik dan presies gebruiken ? En mijn 2e vraag hoe kan ik de receiver aan de pc koppelen ? ik heb op de receiver een usb aansluiting is het mogelijk om het programma op te slaan en dan via een usb stick op de receiver te zetten ?

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

golden interstar
« Reactie #7 Gepost op: 20-02-2011, 23:08:13 »
de firmware moet hetzelfde zijn als jouw ontvanger dus in jouw geval
GI-S805 (zoek een bestand met deze naam)
zal wel ingepakt zijn,dus eerst uitpakken op je buroblad
de usbpoort die in jouw ontvanger zit wordt ook gebruikt om de firmware te updaten
in dit geval doe je de uitgepakte firmware bestand (alleen de bin file)in de usb stick en plaats je de stick in jouw ontvanger(raadpleeg je handleiding hoe je een firmware moet updaten via een usb stick)
deze optie heb ik nooit zelf uitgevoerd weet dus niet precies hoe het in zijn werk gaat
 
de andere optie is beschreven in het bovenstaande bericht:
je maakt een verbinding door de receiver en je pc te verbinden met een nullmodem kabel
op je pc start je de loader(STB Upgrade)= het programma

Offline Benisaid_boy

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

golden interstar
« Reactie #8 Gepost op: 23-02-2011, 19:29:53 »
Citaat van: alain;41918
de firmware moet hetzelfde zijn als jouw ontvanger dus in jouw geval
GI-S805 (zoek een bestand met deze naam)
zal wel ingepakt zijn,dus eerst uitpakken op je buroblad
de usbpoort die in jouw ontvanger zit wordt ook gebruikt om de firmware te updaten
in dit geval doe je de uitgepakte firmware bestand (alleen de bin file)in de usb stick en plaats je de stick in jouw ontvanger(raadpleeg je handleiding hoe je een firmware moet updaten via een usb stick)
deze optie heb ik nooit zelf uitgevoerd weet dus niet precies hoe het in zijn werk gaat
 
de andere optie is beschreven in het bovenstaande bericht:
je maakt een verbinding door de receiver en je pc te verbinden met een nullmodem kabel
op je pc start je de loader(STB Upgrade)= het programma



Ik heb het presie zo gedaan zoals je zei maar geen enkele sbt programma herkent mijn sat terwijl de kabel; wel goed is geinstalleerd.. kan iemand mij aub helpen ???

Offline Benisaid_boy

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

golden interstar
« Reactie #9 Gepost op: 23-02-2011, 20:05:10 »
Citaat van: Benisaid_boy;41931
Ik heb het presie zo gedaan zoals je zei maar geen enkele sbt programma herkent mijn sat terwijl de kabel; wel goed is geinstalleerd.. kan iemand mij aub helpen ???




Niemand die mij kan helpen ??

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

golden interstar
« Reactie #10 Gepost op: 24-02-2011, 00:39:18 »
een betere uitleg dan het bovenstaande is er niet
het lukt soms niet van de eerste keer dus een paar keer proberen
en check alles nogmaals(ben je zeker dat je een null modemkabel hebt?)
werkt je compoort?
lukt het niet op jouw pc probeer dan een andere pc
blader eens in deze rubriek van interstar hoe je het stb upgrade programma goed moet gebruiken
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG