Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


08-03-2021, 10:55:42


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Topfield 4000 geen signaal/gecodeerde uitzending  (gelezen 4092 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline pdouden

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Topfield 4000 geen signaal/gecodeerde uitzending
« Gepost op: 25-11-2008, 00:59:29 »
Tegenwoordig heb ik op mijn Topfield 4000 veel meer dan vroeger de bekende rode balk met geen signaal/gecodeerde uitzending.
Ik heb Canaal Digitaal met een Aston 1.05
Soms lijkt het er op dat het met de temperatuur te maken heeft want als ik de ci een minuut in de vriezer leg lijkt het weer een poosje goed te gaan, maar of dit echt zo is weet ik niet.
gelijke ervaringen, zinnige opmerkingen?

Offline Snijmes

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Topfield 4000 geen signaal/gecodeerde uitzending
« Reactie #1 Gepost op: 25-11-2008, 21:06:50 »
Beetje vreemde oplossing, mijn toppy [tf 7700hdpvr ] wordt ook zeer heet en heb het volgende gedaan. Heb een 12 volt pc koeler van 12x12 een viertal pootjes ingedraaid, staat nu boven de hd plaats op 5 centimeter hoogte en op 60% te draaien en mijn toppy blijft koud. Sinds die tijd geen errors meer met de cam.

Offline pdouden

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Topfield 4000 geen signaal/gecodeerde uitzending
« Reactie #2 Gepost op: 26-11-2008, 01:24:02 »
Natuurlijk is het (geen) en een beetje vreemde oplossing.
Mijn vraag: had je voordat je koeling inbouwde ook dit soort problemen?
verder: ergens terug op het forum staat dat Aston 1.05 niet goed meer zou werken vanwege een hogere bitrate van sommige zenders?
Weet iemand of dit hout snijt en of een ''modernere'' CI wel werkt?
(en welke is dan wel goed?)

Offline Togan

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 151
  • Karma : +11/-0

Topfield 4000 geen signaal/gecodeerde uitzending
« Reactie #3 Gepost op: 02-12-2008, 15:08:15 »
Citaat van: pdouden;31147
Tegenwoordig heb ik op mijn Topfield 4000 veel meer dan vroeger de bekende rode balk met geen signaal/gecodeerde uitzending.
Ik heb Canaal Digitaal met een Aston 1.05
Soms lijkt het er op dat het met de temperatuur te maken heeft want als ik de ci een minuut in de vriezer leg lijkt het weer een poosje goed te gaan, maar of dit echt zo is weet ik niet.
gelijke ervaringen, zinnige opmerkingen?


Heb ik ook af en toe, ligt waarschijnlijk aan de nieuwe codering, die binnenkort komt.
Geen paniek, de oude kaartjes worden gratis vervangen en opgestuurd naar het adres waarop je geregistreerd bent.
Anamur/Türkiye.
Topfield TFP4000PVR, aangesloten op
# draaibare 120 cm. schotel met LNB en Moteck motor,

# vaste 160 cm. prime focus schotel en twin flens LNB voor Astra 1

# vaste 120 cm. schotel en twin LNB voor Astra 3,

# vaste  90 cm. schotel  en twin LNB voor Türksat.

Ontvangst van 22- west tot en met 95 graden oost.
Astra 2, 28.2 oost6, beperkte ontvangst, GEEN BBC en ITV.

McFire

  • Gast
Topfield 4000 geen signaal/gecodeerde uitzending
« Reactie #4 Gepost op: 21-12-2008, 20:06:11 »
Citaat van: Togan;31304
Heb ik ook af en toe, ligt waarschijnlijk aan de nieuwe codering, die binnenkort komt.
Geen paniek, de oude kaartjes worden gratis vervangen en opgestuurd naar het adres waarop je geregistreerd bent.


Togan,

Welke nieuwe codering bedoel je? En welke kaartjes worden vervangen? De smartcard van CanalDigitaal?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

Topfield 4000 geen signaal/gecodeerde uitzending
« Reactie #5 Gepost op: 22-12-2008, 00:13:36 »
Geen coderingsverandering maar een smartcard met een hogere beveiliging encryptie!

SECA 3  !! dus.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`