Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


19-09-2020, 10:12:58


Pagina's: 1 [2]

Auteur Topic: allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar  (gelezen 8641 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #15 Gepost op: 13-12-2008, 11:24:30 »
de leverancier van de m-vision kan hem altijd terug in orde brengen met een j-tag .
die zijn beschikbaar door m-vision. en daarmee kan de software er gewoon weer in.
als je hem niet op een andere manier terug in werking krijgt natuurlijk.

Offline Turner85

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

Hij doet t weer!
« Reactie #16 Gepost op: 15-12-2008, 22:12:39 »
Citaat van: Turner85;31560
Thks voor de tools, heb op mn werk nog een null m kabel liggen, ga maandag aan de slag er mee. Zag ook nog ergens dat je de ´dode´ decoder kunt aansluiten aan een levende middels een nullmkabel. De levende op standby en de dode aanzetten. Op deze wijze zou t ook moeten kunnen. heb jij hier ervaring mee?


@Sony66: thks m8 mn S5 doet t weer. Greetz Mike.
:xmaswink:

Offline sony66

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #17 Gepost op: 16-12-2008, 01:35:52 »
Citaat van: Turner85;31607
@Sony66: thks m8 mn S5 doet t weer. Greetz Mike.
:xmaswink:


Mooi dat ie het weer doet!
Die 6.02.02 was niet lekker lijkt het, heb hetzelfde probleem dit weekend ook gehad...
6.02.03 werkt wel goed.

Als je de f/w upgrade moet dit altijd werken. Als een upgrade van de bootloader fout gaat lukt het meestal niet.
En dan moet je flashen via jtag. Is moeilijker.

En oja, ik heb maar 1 ST5, dus geen ervaring met 2 ontvangers linken.
Michel.

Offline Peter_B

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #18 Gepost op: 25-12-2008, 18:00:23 »
Citaat van: sony66;31157
Ik heb deze gister gekregen en in mijn ST5 geladen.

Timeshift werkt nu eindelijk zoals ik het wil zien!
Als je op pauze drukt gaat hij opnemen en staat het beeld stil.
Je moet timeshift wel in het utilities menu aanzetten, anders stopt alleen het beeld.

Opnemen start ook sneller, je krijgt niet meer eerst de melding 'checking USB'

Er zit geen softcam in de update van zappsat, maar je kan zo de .exx laden.

Ik heb er standaard een Kingston datatraveler 8GB aan hangen, die werkt goed.
Heb nog niet getest met andere externe HDD's

Michel.

Hallo,

Eerst en vooral... ik ben nieuw met de volledige MVision ervaring (ik ga morgen 1 ST en 1S kopen), dus zit ik nog met 2 vraagjes:
- Maar ik vermoed dat het timeshiften met een S even goed zal gaan als in de bovenstaande quote met de ST5?
- Is het ook mogelijk om de firmware uit te wisselen (met de procedure voor 1 slecht toestel aan een goed te hangen) tussen de ST5 => S5 en omgekeerd?

Bedankt op voorhand...
Peter

Offline icon0022

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

Tijd Opnemen
« Reactie #19 Gepost op: 29-12-2008, 19:25:53 »
Hello Zappsat,

Bij mij werkt tijd opnemen niet, opnames starten zijn geen probleem maar hij blijft maar opnemen? Wat doe ik verkeerd?  Mijn receiver is de MVision ST5-USB, ik heb de firmware met softcam 1.31 enig idee?

Prettige feestdagen:smile:
"Be nice to people on your way up, because you\'re going to meet them all on your way down." ~ Jimmy Durante

Offline john5610

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #20 Gepost op: 30-12-2008, 01:56:32 »
Ter info,

De tijd-opname zou wel moeten kunnen werken, in ieder geval werkt het bij mij wel (ook een st5-usb)
Heb een paar keer als test een opname gemaakt van 1 minuut en dat gaat goed.
De software is 6.02.03
Ook opnemen via EPG gaat goed.
Ik neem op op een lacie 2.5" harde schijf of op een usb-stick, werkt allebei.

Ben trouwens aardig tevreden over de receiver; opnemen gaat prima, de kwaliteit van de opname is goed en het is makkelijk te bewerken op de pc zonder de noodzaak te hercoderen.
Verder merkte ik dat het mogelijk was (met deze nieuwe software) een kanaal op te nemen en tegelijkertijd naar een ander kanaal te kunnen kijken, voorzover ze van dezelfde transponder komen.
Pagina's: 1 [2]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`