Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


26-09-2020, 20:18:48

`

Pagina's: [1] 2

Auteur Topic: allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar  (gelezen 8669 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Gepost op: 20-11-2008, 11:00:13 »
de allerlaatste nieuwe software de 2.99 is beschikbaar voor de m-vision s5 serie. staat nog niet op gxmax .
maar de software is verder perfect en het probleem van het opnemen en afspelen via externe harde schijf is daarmee opgelost. allleen de tijd opneem functie is nog niet helemaal perfect.
even een pm email naar mij toe voor de laatste software versie. heb geprobeerd hem hier te uploaden maar lukt voor geen meter.krijg database error.dus dan maar op deze manier om toch iedereen van dienst te kunnen zijn.

Offline tuxman68

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 45
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #1 Gepost op: 21-11-2008, 20:01:11 »
Wat was er mis met de 2.88 of waar hebben ze aan gewerkt?

Offline sony66

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #2 Gepost op: 25-11-2008, 14:28:32 »
Ik heb deze gister gekregen en in mijn ST5 geladen.

Timeshift werkt nu eindelijk zoals ik het wil zien!
Als je op pauze drukt gaat hij opnemen en staat het beeld stil.
Je moet timeshift wel in het utilities menu aanzetten, anders stopt alleen het beeld.

Opnemen start ook sneller, je krijgt niet meer eerst de melding 'checking USB'

Er zit geen softcam in de update van zappsat, maar je kan zo de .exx laden.

Ik heb er standaard een Kingston datatraveler 8GB aan hangen, die werkt goed.
Heb nog niet getest met andere externe HDD's

Michel.

Offline tdemeyer

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +10/-0

Teletekst probleempje
« Reactie #3 Gepost op: 28-11-2008, 12:14:39 »
Kan iemand dit reproduceren? Als ik (vooral op film1.1) snel door teletekst wil bladeren blokkeert de ontvanger. Enkel powercycle helpt.

Anders nog niet echt veel probleempjes gevonden. Ietwat uitgebreidere epg zou welkom zijn: is dit een feature op de ontvanger, of moet dit van de 'provider' komen? (C+ Nl)

Offline tdemeyer

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #4 Gepost op: 28-11-2008, 12:17:24 »
bestaat er een forum waar specifiek gesproken wordt over (bugs/problemen in) MVision firmware of firmwarebeta's?

Offline artware

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 145
  • Karma : +0/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #5 Gepost op: 28-11-2008, 13:59:34 »
Citaat van: tdemeyer;31219
Kan iemand dit reproduceren? Als ik (vooral op film1.1) snel door teletekst wil bladeren blokkeert de ontvanger. Enkel powercycle helpt.

Anders nog niet echt veel probleempjes gevonden. Ietwat uitgebreidere epg zou welkom zijn: is dit een feature op de ontvanger, of moet dit van de 'provider' komen? (C+ Nl)


EPG wordt geleverd door C+nl

The software on this board is for educational purposes only You can\'t use it to watch pay TV without subscription
MVision FCIS7000E+ AE 6.51UPB SECA 3
Mvision ST-5USB Combo MV-S5-6.20.00-HS (Aug 16), LDR:01.11 (0709)Open CAM ver:02.05
Arrox Panther MX MetaDream 1.9.3.0

Offline Landleven

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #6 Gepost op: 08-12-2008, 20:56:51 »
Ik gebruik voor opname een freecom 120GB mobile drive. Probleem bij opnemen en time-shift uitvoer naar TV hakkelend, beeld en spraak. Opname zelf oke. Geeft bij start van opname wel melding USB controle. Een USB stick 2 GB geeft dezelfde problemen.

Is hier een oplossing voor.

Offline sony66

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #7 Gepost op: 10-12-2008, 00:33:46 »
Nieuwe versie 5.02 HS van 5 December op HSMD site!

New for 5.02

Added Czech language
Reboot function added when you press FN button.
More stability
Other bugfixes

Kan nu ook tot 4GB opnemen.

http://www.mvision.tv/descarga/serieS/serie5/MVS5_5.02.00_HS.zip

Michel
« Laatst bewerkt op: 10-12-2008, 00:36:43 door sony66 »

Offline Turner85

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

S5 vastgelopen na nieuwe software GXmax!!!!!!!!!!
« Reactie #8 Gepost op: 12-12-2008, 00:00:03 »
Zojuist de nieuwe gedownload van GXmax:
6.02.02 / Scam 1.31

na de reboot deed mn S5 het niet meer en komt niet verder dan de melding:C111

Wie heeft de oplossing?

Offline tdemeyer

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #9 Gepost op: 12-12-2008, 10:55:56 »
Turner85: Raar versienummer op gxmax... Bij mijn weten is 2.99 de meest recente versie (zie begin topic)
Zouden ze firmware van een ander model erop gezet hebben?

Offline sony66

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #10 Gepost op: 12-12-2008, 20:32:09 »
Citaat van: Turner85;31539
Zojuist de nieuwe gedownload van GXmax:
6.02.02 / Scam 1.31

na de reboot deed mn S5 het niet meer en komt niet verder dan de melding:C111

Wie heeft de oplossing?


Ik heb hem gister ook gezien en geladen.
Maar mijn ST5 doet het nog.
C111 is de bootloader, dus die start nog wel.
Wat heb je als laatste gedaan? een BL of SW upgrade?

Je kunt anders de recovery tool die via de RS232 de firmware kan laden proberen.

Michel.

Offline Turner85

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

Defecte S5
« Reactie #11 Gepost op: 13-12-2008, 01:13:12 »
:Tde meyer, Dat dacht ik in eerste instantie ook, heb de kladblokjes gelezen en zag dat deze toch voor de S5 was, geupload en vervolgens decoder vast. Heb net nog ff gekeken op Gxmax en zag dat ze alweer een nieuwe hebben de 6.6.02.03, aldus na twee dagen alweer weer een nieuwe. da´s best vreemd.
 
Zit helaas wel met een decoder die volgens mij nu naar de @#+*& is.

Offline Turner85

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

@Sony 66
« Reactie #12 Gepost op: 13-12-2008, 01:17:12 »
@Sony 66
Ik heb alleen de sw upgrade gedaan. Kun je me misschien vertellen hoe ik die recoverytool kan verkrijgen en hoe ik deze moet gebruiken om mn S5 weer opnieuw leven in te kunnen blazen?

Offline sony66

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

allerlaatste nieuwe software voor de m-vision s5 beschikbaar
« Reactie #13 Gepost op: 13-12-2008, 01:42:27 »
Citaat van: Turner85;31558
@Sony 66
Ik heb alleen de sw upgrade gedaan. Kun je me misschien vertellen hoe ik die recoverytool kan verkrijgen en hoe ik deze moet gebruiken om mn S5 weer opnieuw leven in te kunnen blazen?


Download
http://www.mvision.tv/descarga/utilidades/MvisionToolsSx2.11.rar

Start deze util op je PC en sluit je S5 aan op de COM poort met een 0-modem kabel.
Zet de taal eerst even op engels, tenzij je spaans goed is ;-)
Selekteer de firmware file.
kies upload firmware, je moet dan even je ontvanger uit en weer aanzetten.
Als het goed gaat wordt de firmware dan weer geladen.

Nu moet je ontvanger weer werken.

Michel.

Offline Turner85

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

defecte s5
« Reactie #14 Gepost op: 13-12-2008, 01:53:05 »
Citaat van: sony66;31559
Download
http://www.mvision.tv/descarga/utilidades/MvisionToolsSx2.11.rar

Start deze util op je PC en sluit je S5 aan op de COM poort met een 0-modem kabel.
Zet de taal eerst even op engels, tenzij je spaans goed is ;-)
Selekteer de firmware file.
kies upload firmware, je moet dan even je ontvanger uit en weer aanzetten.
Als het goed gaat wordt de firmware dan weer geladen.

Nu moet je ontvanger weer werken.

Michel.


Thks voor de tools, heb op mn werk nog een null m kabel liggen, ga maandag aan de slag er mee. Zag ook nog ergens dat je de ´dode´ decoder kunt aansluiten aan een levende middels een nullmkabel. De levende op standby en de dode aanzetten. Op deze wijze zou t ook moeten kunnen. heb jij hier ervaring mee?
Pagina's: [1] 2
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`