Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


18-09-2020, 14:49:51

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr  (gelezen 4172 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ruudp

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr
« Gepost op: 17-11-2008, 15:43:00 »
ik heb een topfield tf5000 pvr staan maar ik kander niks mee omdat ik niet weet hoe je er handmatig key's in zet heb al diverseren forums afgezocht maar niks gevonden daar over kan iemand mij uitleggen hoe je dat doet

groetjes
John

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr
« Reactie #1 Gepost op: 18-11-2008, 23:40:51 »
Keys inzetten in de TF5000PVR  ????


Heb je hier dan alternatieve firmware ingeschoten???   Anders is dit niet mogelijk.

Offline ruudp

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr
« Reactie #2 Gepost op: 20-11-2008, 17:22:48 »
heb de laatste van de topfield site gehaalt maar weet niet of dat goed is als dat niet goed is zou u mij dan kunnen vertellen waar ik er wel een vind bedankt alvast

gtoetjes

John

Offline PeHa

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 34
  • Karma : +0/-0
    • http://

handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr
« Reactie #3 Gepost op: 22-12-2008, 09:41:35 »
Citaat van: ruudp;30961
ik heb een topfield tf5000 pvr staan maar ik kander niks mee omdat ik niet weet hoe je er handmatig key's in zet heb al diverseren forums afgezocht maar niks gevonden daar over kan iemand mij uitleggen hoe je dat doet

groetjes
John


Wat kander jij niet mee ?????????????

doet ie het niet ?
zie jij niets ?
of zie jij de betaal kanalen niet ?

en keys in een ontvanger zetten kan niet bij een topfield, wel in de cam.

Offline PeHa

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 34
  • Karma : +0/-0
    • http://

handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr
« Reactie #4 Gepost op: 22-12-2008, 09:43:18 »
Citaat van: ruudp;31017
heb de laatste van de topfield site gehaalt maar weet niet of dat goed is als dat niet goed is zou u mij dan kunnen vertellen waar ik er wel een vind bedankt alvast

gtoetjes

John


wat voor laatste heb jij van de topfield site gehaald ?  keys ?????


wees nou eens duidelijk en gebruik leestekens !

Offline ruudp

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr
« Reactie #5 Gepost op: 12-02-2009, 22:10:38 »
ik heb de laatste firmware er in gezet van de topfield site die id van 28-03-2008 voor de rest zit er volgens mij niet in weet ook niet welke keys erin zitten

vriendelijke groet
John

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

handmatig key's zetten in topfield tf 5000 pvr
« Reactie #6 Gepost op: 13-02-2009, 09:03:35 »
Beste John,

Waar jij waarschijnlijk over spreekt is de firmware en dat heeft NIETS te maken met keys! Een firmware update wordt meestal uitgebracht omdat er in de software van de ontvanger fouten(bugs) zitten of dat er een update van het menu is? Keys zijn dus NIET te veranderen of te updaten of wat dan ook het heeft hier dus niets mee te maken!

Hopelijk geeft het nu wat meer duidelijkheid.

Topfield Firmware updates zijn te vinden op

http://www.topfield.co.kr

http://www.rebox.nl

http://www.bombeeck.nl
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG