Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


07-03-2021, 15:47:39


Pagina's: [1]

Auteur Topic: MVision T4  (gelezen 6947 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Lidemi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

MVision T4
« Gepost op: 03-11-2008, 23:12:35 »
Ik heb al enige tijd geleden de MVISION T4 USB PVR READY
aangeschaft. Ik heb een abonnement bij KPN Digitenne. Ik ontvang echter
alleen de zenders NED 1,2,3 en TV Rijnmond. De andere zenders blijven
gecodeerd, wat ik ook doe. Ik zie de andere zenders wel staan nadat ik het
apparaat heb laten zoeken. Ik heb de laatste update 1.04.ups geinstalleerd maar ook dit brengt geen oplossing. De andere zenders blijven gecodeerd.

Wie weet de oplossing?
:confused:

Offline haarlem023

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 60
  • Karma : +10/-0

MVision T4
« Reactie #1 Gepost op: 04-11-2008, 14:04:44 »
Ik had het zelfde met mijn st5
De free to air kanalen van digitenne kreeg ik wel  maar rtl,sbs enz kreeg ik ook niet te pakken.
Is je digitenne kaart wel geactiveerd en zit hij ook wel goed in je receiver?
Probeer anders eens met de chip naar boven.
M-Vision st-5 usb combo
M-Vision 9080 USB
---------------------------
Astra 19.2 ost
Eutelsat 13.0 ost
Astra 23.5 ost
Eurobird -Astra 28.5 ost

Offline Lidemi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

MVision T4
« Reactie #2 Gepost op: 04-11-2008, 20:26:54 »
Citaat van: haarlem023;30718
Ik had het zelfde met mijn st5
De free to air kanalen van digitenne kreeg ik wel  maar rtl,sbs enz kreeg ik ook niet te pakken.
Is je digitenne kaart wel geactiveerd en zit hij ook wel goed in je receiver?
Probeer anders eens met de chip naar boven.


Dank voor je reactie. Kaart zit goed. Hoe heb jij het probleem opgelost?

Offline haarlem023

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 60
  • Karma : +10/-0

MVision T4
« Reactie #3 Gepost op: 05-11-2008, 11:39:17 »
Nee, maar daar kwam ik pas gister achter.
Als ik mijn digitenne kaart zo in de receiver doe dan heb ik wel beeld maar via de common interface card niet.
het blijkt dat die common interface card niet werkt.
Wel als ik de common interface card met digitenne kaart zo in mijn tv steek, dan doet hij het wel.
trouwens als ik mijn sat kaart in de common interface steek dan is alles ook gecodeerd.
het blijkt dus iets te zijn dat mvision niet met een common interface card overweg kan.
hopelijk word dit straks door nieuwe software opgelost.
Maar ik vind het ook vreemd dat niemand anders hier last van heeft, het kan natuurlijk ook zijn dat men de receiver alleen voor de schotel gebruikt en geen combinatie met digitenne heeft.
M-Vision st-5 usb combo
M-Vision 9080 USB
---------------------------
Astra 19.2 ost
Eutelsat 13.0 ost
Astra 23.5 ost
Eurobird -Astra 28.5 ost

Offline satmarkt

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +0/-0

MVision T4
« Reactie #4 Gepost op: 14-11-2008, 03:54:14 »
Citaat van: Lidemi;30707
Ik heb al enige tijd geleden de MVISION T4 USB PVR READY
aangeschaft. Ik heb een abonnement bij KPN Digitenne. Ik ontvang echter
alleen de zenders NED 1,2,3 en TV Rijnmond. De andere zenders blijven
gecodeerd, wat ik ook doe. Ik zie de andere zenders wel staan nadat ik het
apparaat heb laten zoeken. Ik heb de laatste update 1.04.ups geinstalleerd maar ook dit brengt geen oplossing. De andere zenders blijven gecodeerd.

Wie weet de oplossing?
:confused:


De Digitennekaart moet in ieder geval met de "chip" naar boven in de kaartlezer. De kaartlezer(en schrijver!!) is nog steeds niet geschikt (softwarematig) ook niet met versie 1.04 voor het te ontvangen updatesignaal van Digitenne.

PROBEER DIT EENS:
Als je de kaart in een originele KPN Digitenne ontvanger stopt en dan 0800-0576 belt om de kaart te heractiveren (en uiteraard wacht tot deze beeld geeft op RTL4 en verder) en hem daarna op de juiste manier in de MVision T-4 stopt, dan moet hij beeld geven, anders is er iets niet goed met de T4.
Ik verkoop zelf deze ontvangers dus ik weet zeker dat de software voor de T4 nog steeds niet goed is.
Iedere maand moeten alle T4 gebruikers hun kaart even ergens anders heractiveren. ZEER FRUSTREREND!!!!!

HSMD in Rotterdam (importeur MVision) is hiervan op de hoogte.

De figuur die beweert dat in model ST5 de Digitennekaart ook niet werkt met een module in het CI-slot gebruikt hoogstwaarschijnlijk een verkeerde module (CONAX) of hij doet iets anders verkeerd, in al mijn ST5 ontvangers werkt de Digitennekaart probleemloos ook met een Conaxmodule in het CI-slot!!!!

Offline Lidemi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

MVision T4
« Reactie #5 Gepost op: 14-11-2008, 23:30:55 »
Hartelijk dank voor jullie reacties. Ik heb de tuner inmiddels weer terug gebracht, nadat ik de eerste had omgeruild. De verkoper SatelliteCity.nl bleef maar volhouden dat hij het zou moeten doen.

Groet,
Lidemi

Offline Satellitecity

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Nieuwe update beschikbaar!
« Reactie #6 Gepost op: 28-11-2008, 16:36:17 »
Wij gingen er van uit dat eerdere updates het probleem hadden moeten verhelpen, maar nu is er toch een update beschikbaar die het probleem echt zou moeten verhelpen!

Deze update kan worden gedownload vanaf onze website.

Mochten er nog mensen zijn die het  probleem nog steeds ondervinden, dan horen wij dit natuurlijk graag!

Offline Breebosje

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

MVision T4
« Reactie #7 Gepost op: 02-12-2008, 13:28:46 »
Hoi,
Zou het probleem met de timeropnames met deze nieuwe update ook opgelost zijn,
bij mijne M-Vision T 4  wil  het opnemen niet stoppen na de ingestelde  TIJD.
GRTJS
BREEBOSJE
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG