Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


24-09-2020, 04:20:44


Pagina's: [1]

Auteur Topic: radio zenders in sab explorer pvr sc plus  (gelezen 2522 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline diegosin

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

radio zenders in sab explorer pvr sc plus
« Gepost op: 27-10-2008, 21:51:39 »
hallo
ik heb een probleem met mijn nieuwe sab explorer pvr sc plus receiver en dan op het gebied radio zenders
hoe krijg ik de radio zenders in mijn sab, heb al heel wat geprobeerd maar geen succes
moet ik iets instellen ofzo?
wie o wie kan mij helpen
alle tips zijn welkom

mvg diego

Offline remmerig

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Probleem opgelost?
« Reactie #1 Gepost op: 23-01-2009, 17:49:36 »
Citaat van: diegosin;30622
hallo
ik heb een probleem met mijn nieuwe sab explorer pvr sc plus receiver en dan op het gebied radio zenders
hoe krijg ik de radio zenders in mijn sab, heb al heel wat geprobeerd maar geen succes
moet ik iets instellen ofzo?
wie o wie kan mij helpen
alle tips zijn welkom

mvg diego


ik heb het zelfde probleem als beschreven. Is inmiddels dit opgelost
?
Zou graag de oplossing willen weten

Offline donpedro

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 38
  • Karma : +10/-0

radio zenders in sab explorer pvr sc plus
« Reactie #2 Gepost op: 23-01-2009, 22:40:12 »
Sab Explorer PVRSC Gebruikers Handleiding
Neem aan dat na het lezen van het gedeelte over de installatie en het scannen / zoeken naar services er tijdens het scannen geen radio kanalen worden gevonden? ( pagina 18 in PDF )

Als ik de afstandsbediening bekijk zie ik in de alleronderste rij een button "TV/RADIO", die functie doet ook niets? ( pagina 6 in PDF )

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

radio zenders in sab explorer pvr sc plus
« Reactie #3 Gepost op: 24-01-2009, 18:35:23 »
Heb je tijdens het scannen niet gezien dat er radiokanalen werden gevonden?
Die knop op je afstandsbediening is inderdaad de knop die overschakelt naar je radiokanalen. Zou defect kunnen zijn.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`