Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


09-03-2021, 02:11:42


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Geen ontvangst  (gelezen 3401 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

coppen

  • Gast
Geen ontvangst
« Gepost op: 05-09-2004, 13:53:33 »
Ik heb een MVision FS-7000 satelliet ontvanger gekocht. Daarvoor had ik een Thomson DSR 436 TH die het tot voor kort na 2 maanden de brui aan gaf want  ik kon  opeens een aantal zenders niet meer ontvangen. :(
Ik gebruik nog steeds de geactiveerde smartcard van de vorige Sat ontvanger alleen krijg ik de vermelding scrambled en geen beeld + geluid bij iedere tv zender. De signaalsterkte slaat flink groen uit en ik ontvang wel geluid van  radiozenders. En ook alleen geluid van Al Jazeera of BVN  maar met de vermelding : geen video signaal.
Wat is hier aan de hand?

Offline freak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1014
  • Karma : +0/-0

Geen ontvangst
« Reactie #1 Gepost op: 05-09-2004, 15:02:57 »
@coppen ,welkom hier.
kijkes in het menu van deze reciever op welke codeer norm hij staat.
sommige recievers hebben ook een speciale stand dat ze alleen de muziek kanalen kunnen krijgen dat kan ook geactiveerd zijn
grtz freak.

Offline blijenberg

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 70
  • Karma : +0/-0
    • http://

Geen ontvangst
« Reactie #2 Gepost op: 05-09-2004, 16:01:15 »
Hallo,

Ga naar http://www.mvisionbox.info/

Hier kun je de nieuwste software downloaden.

Je hebt geen card meer nodig!   ;)
Dm 800  Triax 78cm   draaibaar   Gemini    CCcam

coppen

  • Gast
Geen ontvangst
« Reactie #3 Gepost op: 05-09-2004, 20:42:53 »
Citaat
Originally posted by blijenberg@05-09-2004, 15:02
Hallo,

Ga naar http://www.mvisionbox.info/

Hier kun je de nieuwste software downloaden.

Je hebt geen card meer nodig!  ;)


Wil ik graag doen alleen als leek snap ik er niet veel van. Van zowel de boxloader als de m1.62_up_MV_NL_81_FCIS7000?
Ik zou dus de boxloader moeten hebben. Want de andere software is voor de FCIS 7000. (Van mij is FS-7000)

Hoe kan ik dan de software uploaden naar de SAt Receiver? Met welke kabel ? En hoe uit te voeren?

vr. groet Coppen  :o

coppen

  • Gast
Geen ontvangst
« Reactie #4 Gepost op: 05-09-2004, 20:46:48 »
Citaat
Originally posted by freak@05-09-2004, 14:03
@coppen ,welkom hier.
kijkes in het menu van deze reciever op welke codeer norm hij staat.
sommige recievers hebben ook een speciale stand dat ze alleen de muziek kanalen kunnen krijgen dat kan ook geactiveerd zijn
grtz freak.
Hallo Freak,

ik heb de radio/tv knop van de remote control geprobeerd maar helaas zonder resultaat.

vr. groet Coppen  :(

Offline freak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1014
  • Karma : +0/-0

Geen ontvangst
« Reactie #5 Gepost op: 06-09-2004, 19:30:23 »
als je een originele c+kaart hebt moet het werken.
ten zei je in het menu van je reciever iets verkeerd staan hebt.
een originele kaart is seca2,dus moet de codeernorm ook seca2 zijn.
anders probeer es de zenders opnieuw in teladen.
grtz freak.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`