Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


20-09-2020, 22:05:17

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Opnemen van Digibox  (gelezen 5653 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wemar

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Opnemen van Digibox
« Gepost op: 23-08-2008, 12:25:38 »
Hallo kan mij iemand vertellen of ik kan opnemen op dvd vanuit mijn digibox dat opgenomen is van Telenet.
Of kan ik rechtstreeks opnemen van telenet.Ik vindt geen digitale kanalen  in mijn dvd recorder terug.:mad:
Alvast bedankt

Offline tuxman68

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 45
  • Karma : +10/-0

Opnemen van Digibox
« Reactie #1 Gepost op: 29-08-2008, 10:03:40 »
opnemen van een digitaal kabel aanbod gaat probleemloos je hebt wel een stukje hardware nodig
Meer uitleg geef ik niet langs deze weg .
Je kan me wel mailen op tuxman68@hotmail.com

Offline tuxman68

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 45
  • Karma : +10/-0

Opnemen van Digibox
« Reactie #2 Gepost op: 29-08-2008, 16:24:42 »
ik bedoel gmail ipv hotmail

Offline klussers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Opnemen van Digibox
« Reactie #3 Gepost op: 31-07-2009, 10:00:45 »
Citaat van: wemar;29766
Hallo kan mij iemand vertellen of ik kan opnemen op dvd vanuit mijn digibox dat opgenomen is van Telenet.
Of kan ik rechtstreeks opnemen van telenet.Ik vindt geen digitale kanalen  in mijn dvd recorder terug.:mad:
Alvast bedankt


Digital opnemen moet je doen met een HDMI kabel.
Maar ik denk dat een digibox alleen een Scart uitgang heeft en dat is analoog.
Groeten

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Opnemen van Digibox
« Reactie #4 Gepost op: 01-08-2009, 01:06:34 »
hmm,is wel een bericht van een jaar geleden ik denk dat de betrokkene ondertussen wel al geholpen is!
 
maar het zou moeten gaan met digibox maar een digicorder is beter
 
op het forum van telenet kan je wat info lezen
http://www.digitalcafe.be/showthread.php?t=3694&highlight=digibox+opnemen
zou dus moeten gaan met de scartkabel
« Laatst bewerkt op: 01-08-2009, 01:10:59 door alain »
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG