Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


07-03-2021, 15:34:29


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Geen can digitaal op mijn Topfield 5000  (gelezen 3065 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ahe59

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Geen can digitaal op mijn Topfield 5000
« Gepost op: 09-07-2008, 22:51:24 »
sinds enige tijd heb ik geen ontvangst meer van de nederlandse zenders, BVN doet het wel.
de kaart is geldig tot 30-8-08.

In het menu geeft ie ook aan dat de kaart er in zit en dat ie van Canal digitaal is.
toch krijg ik de melding "geen of gecodeerde uitzending"

moet er software geupdate worden? en zo ja hoe doe je dat?

er was wel iets in het menu te vinden maar dat werkte niet.
software versie Mediaguard = 1.03.05 is volgens mij de laatste.
wie kan mij vertellen hoe ik weer beeld krijg.
« Laatst bewerkt op: 09-07-2008, 23:40:17 door ahe59 »

Offline FransL

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

Geen can digitaal op mijn Topfield 5000
« Reactie #1 Gepost op: 16-07-2008, 23:50:13 »
Citaat van: ahe59;29238
sinds enige tijd heb ik geen ontvangst meer van de nederlandse zenders, BVN doet het wel.
de kaart is geldig tot 30-8-08.

In het menu geeft ie ook aan dat de kaart er in zit en dat ie van Canal digitaal is.
toch krijg ik de melding "geen of gecodeerde uitzending"
.......
.


Heb ik ook enkele keren gehad. Via internet op de site van Canal Digital mijn  kaart ge - heractiveert  en even later ( kan enkele uren duren) was het weer in orde.
Ik meen me te herinneren dat je op NED 1-2 of 3 afgestemd moet hebben.


Frans.

Offline paardengek

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 151
  • Karma : +0/-0

Geen can digitaal op mijn Topfield 5000
« Reactie #2 Gepost op: 17-07-2008, 06:59:47 »
Citaat van: ahe59;29238
sinds enige tijd heb ik geen ontvangst meer van de nederlandse zenders, BVN doet het wel.
de kaart is geldig tot 30-8-08.

In het menu geeft ie ook aan dat de kaart er in zit en dat ie van Canal digitaal is.
toch krijg ik de melding "geen of gecodeerde uitzending"

moet er software geupdate worden? en zo ja hoe doe je dat?

er was wel iets in het menu te vinden maar dat werkte niet.
software versie Mediaguard = 1.03.05 is volgens mij de laatste.
wie kan mij vertellen hoe ik weer beeld krijg.



Je module is waarschijnlijk de schuldige. Zo'n mediaguard module van canal digitaal is een waardeloze module. Koop maar een aston module 1.07 of een matrx reborn ( zcas ).

met vriendelijke groet, paardengek
Wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen.......
Je blijft puzzelen met de dreambox...............

Offline paardengek

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 151
  • Karma : +0/-0

Geen can digitaal op mijn Topfield 5000
« Reactie #3 Gepost op: 17-07-2008, 07:01:05 »
Citaat van: FransL;29307
Heb ik ook enkele keren gehad. Via internet op de site van Canal Digital mijn  kaart ge - heractiveert  en even later ( kan enkele uren duren) was het weer in orde.
Ik meen me te herinneren dat je op NED 1-2 of 3 afgestemd moet hebben.


Frans.


Heeft totaal geen nut om een update aan te vragen. De datum staat namelijk goed.

Met vriendelijke groet, paardengek
Wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen.......
Je blijft puzzelen met de dreambox...............

Offline deheugden

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 15
  • Karma : +10/-0

Geen can digitaal op mijn Topfield 5000
« Reactie #4 Gepost op: 19-07-2008, 16:24:05 »
ik heb de kaart ook wel eens opnieuw moeten activeren(via sbs6) terwijl de datum goed stond.dus ik zou het toch eens proberen
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`