Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2020, 13:42:01

`

Pagina's: [1] 2

Auteur Topic: sab 8010 ci  (gelezen 5428 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Gula

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 104
  • Karma : +0/-0
    • http://

sab 8010 ci
« Gepost op: 17-04-2004, 22:22:54 »
Hallo,
ik heb de sab 8010 ci die zou als open maken ,ik heb nodige soft**re bij maar ik krijg het niet voor elkaar om de key open te krijgen..het is wel mogelijk, maar hoe en waar en wanneer dat moet we even oplossen..

als iemand een raad weet graag..
Dreambox, xcam, magic, xtreme, stab hh 100

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

sab 8010 ci
« Reactie #1 Gepost op: 20-04-2004, 22:35:28 »
ik heb je pm gestuurd..

maar voor dat je ontvanger aan doet moet je zzzup typen verschijnt niet op de scherm maar dan de ontvanger aan en de  upload .......
suc6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline waal

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +0/-0

sab 8010 ci
« Reactie #2 Gepost op: 21-04-2004, 20:39:30 »
Hallo
heb sinds kort de SAB 8030 en zou graag iets meer te weten komen over dit apparaat groeten waal

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

sab 8010 ci
« Reactie #3 Gepost op: 21-04-2004, 21:35:04 »
Wat zijn je eigen ervaringen ermee en wat wil je precies weten ?

Je hebt hem neem ik aan sinds kort aangezien het een vrij nieuw merk is.

Offline waal

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +0/-0

sab 8010 ci
« Reactie #4 Gepost op: 21-04-2004, 21:52:31 »
Hallo
Waarom kan dit apparaat zonder kaart werken en kun je nog meer zenders ontvangen met een kaart?

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

sab 8010 ci
« Reactie #5 Gepost op: 22-04-2004, 23:35:54 »
ja, hier zit een pa** in dat je zonder Ka**t wel meer kan ontvangen dan met ka**..
en als je bepalde zender wilt zien die wel kart in moet dan je kunt als ware de ci slot gebruiken.
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline waal

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +0/-0

sab 8010 ci
« Reactie #6 Gepost op: 23-04-2004, 08:39:09 »
Bedankt voor de reactie ben met het aparaat tot nu toe best tevreden maar weet niet hoe het in vergelijking met een ander merk is groeten waal

Offline freak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1014
  • Karma : +0/-0

sab 8010 ci
« Reactie #7 Gepost op: 28-04-2004, 01:47:13 »
kijk eens in je menu van je reciever en vertel eens wat voor interne cam er in zit.
het gaat mij er om welke soft er op die cam zit.
grtz freak.

Offline bennelli

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

sab 8010 ci
« Reactie #8 Gepost op: 29-04-2004, 14:48:37 »
Hallo,

Heb de SAB 8010 CI pas samen met iemand getest, zeer leuke deco ... voor die prijs.
Er zat emu software (geel>blauw>groen>menu) in.

Ik weet hoe je een key kunt aanpassen, maar hoe voeg je bijv. bij ident 00 7c key OB toe,
of een complete nieuwe ident?????.

Is er software zoals bij de digitallworld SFT2000 om een eeprom te sturen???.

wie kan hier meer over vertellen.

alvast bedankt,    :rolleyes:

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

sab 8010 ci
« Reactie #9 Gepost op: 07-05-2004, 14:51:47 »
dan je weet als wat wil je nog weten?
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline Gula

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 104
  • Karma : +0/-0
    • http://

sab 8010 ci
« Reactie #10 Gepost op: 08-05-2004, 16:35:01 »
Ik heb de 8010 en 8030 sky getest alle twee werken perfect...kan niet beter ook de menu erg mooi...met 8030 kan free x tv ook ontvangen..
Dreambox, xcam, magic, xtreme, stab hh 100

Offline Master

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 75
  • Karma : +0/-0
    • http://www.galaxysat.nl

sab 8010 ci
« Reactie #11 Gepost op: 08-05-2004, 19:17:47 »
Het is eigelijk de vervolg van xtreme hornet de oude model..dus de 8030 sky en een beetje verbeterde versie met beter software en mooi menu..dus de free x tv ook er in..en werkt ook met fu* card..
Dreambox Xtreme programmer all Cam smartcards Casinterface ucasprogrammer.

Offline cdirenka

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

sab 8010 ci
« Reactie #12 Gepost op: 11-05-2004, 19:10:49 »
hallo heb een SAB 8010 en heb per ongeluk de fabrieksinstellingen erin gezet met als gevolg geen gekodeerde zenders die werken .
Hoe patch ik de keys erin vie een emulator?
Heeft iemand de de settingslijst en software en loaders?
Zit met de handen in het haar.

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

sab 8010 ci
« Reactie #13 Gepost op: 11-05-2004, 19:32:18 »
je moet eerst op het system insteli.... en dan op kanalen ***  ongerendel..
dan moet het goed zijn...zonder  pach die blijft erin ..je kunt ook op de knopje geel en bl dan groen daar na menu dan kun je de key`s zien als het goed is..zo niet mail me ik heb de pa** en uploader..
suc6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline waal

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +0/-0

sab 8010 ci
« Reactie #14 Gepost op: 16-05-2004, 22:37:58 »
Hallo
de Sab 8030 nu enkele weekeinden geprobeerd en ben nog niet veel verder te weten gekomen  af en toe werkt alles prima en soms komen er blokken in beeld maar dat is misschien in de afstelling van de disk te zoeken werk nu met 2 lnb,s 1 voor astra en 1 voor hotbird is misschien iets gevoeliger dan 1 lnb.als ik wat meer weet meld ik dat wel weer groeten Waal
Pagina's: [1] 2
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`