Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2020, 14:44:03

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: SAB Explorer FTA SC Receiver met Premiere  (gelezen 4965 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Donnos

  • Gast
SAB Explorer FTA SC Receiver met Premiere
« Gepost op: 10-06-2008, 21:17:04 »
Goedeavond heren ,

Is het mogelijk om op een SAB Explorer FTA SC premiere te ontvangen door keys in te voeren ?

Zoja moet hij eerste gepatch worden of kun je ze gewoon invoeren door een speciale toets combinatie ?

Alvast Bedankt :D

Groeten Peter

Offline irvine

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 33
  • Karma : +10/-0

SAB Explorer FTA SC Receiver met Premiere
« Reactie #1 Gepost op: 11-06-2008, 16:15:11 »
Hoi Peter,

Even nieuwste firmware er op flashen van dvbstand en dan zou ie al moeten werken, is AU (AutoUpdate). Wellicht dat je de nieuwste keys er nog even in kan gooien, of met de hand intoetsen met MENU 1117 (op je afstandsbediening).

Succes!:rolleyes:

Citaat van: Donnos;28929
Goedeavond heren ,

Is het mogelijk om op een SAB Explorer FTA SC premiere te ontvangen door keys in te voeren ?

Zoja moet hij eerste gepatch worden of kun je ze gewoon invoeren door een speciale toets combinatie ?

Alvast Bedankt :D

Groeten Peter

Donnos

  • Gast
SAB Explorer FTA SC Receiver met Premiere
« Reactie #2 Gepost op: 11-06-2008, 20:05:51 »
Super Bedankt ga het meteen proberen :Drogar-Smile(DBG)::Drogar-Smile(DBG):

Greoten Donnos

Offline Astra16i

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

SAB Explorer FTA SC Receiver met Premiere
« Reactie #3 Gepost op: 31-08-2008, 18:39:10 »
Citaat van: Donnos;28937
Super Bedankt ga het meteen proberen :Drogar-Smile(DBG)::Drogar-Smile(DBG):

Greoten Donnos
ik zit met dezelfde vraag maar dan iets anders ;)

ik heb ook een Sab explorer fta sc met de nieuwe firmware van dvbstand
en nu wou ik ook primaire zenders kijken maar krijg het niet aan de gang :s

ik heb er een nieuwe key ingezet onder  id op plaats 13 05.01.00

de key 00: F0 C5 07 59 E5 52 A5 5D
01: 06 AF 09 65 B8 A9 E4 68

dit is de code die ik had gekregen van iemand op het forum maar krijg er geen beeld mee

krijg continue een zwart scherm en als je dan een paar minuten wacht staat er boven in Key updating !!! ?

dus kan iemand mij vertellen wat ik verkeerd doe
de persoon waar ik de key van kreeg weet het niet , ja hij had over auto update :s
kan ik nergens vinden

maar mocht iemand het weten hoor ik het graag

alvast bedankt

Mvgr Astra16i
Sab Explorer Fta+Sc
Met
Duo lnb Astra 1 (19.2) en Astra 3 (23.5)
Op een
85CM Schotel

http://sab-explorer-ftasc.hyves.nl

hyves voor digitale sateliet gebeuren

Offline ad 38

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

keys invoeren
« Reactie #4 Gepost op: 02-09-2008, 11:15:05 »
je heb de keys verkeerd ingevoerd
het moet zo zijn
de 00 key invoeren
en dan de volgende is de 10
als de key veranderd is het
de 01 key en de 11
dus jj moet van de 01 key een 10 maken
en dan werk het

Offline roelof1958

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Ja ik heb het zelfde probleem
« Reactie #5 Gepost op: 23-02-2009, 17:57:28 »
Ik heb het zelfde probleem met mijn sab ontvanger.
Ik krijg ook geen ontvangst als ik de codes in voer dan krijg ik alleen de text gecodeerd te zien.

Ik heb het zo in gevoerd 00: F0 C5 07 59 E5 52 A5 5D
                                     10: 06 AF 09 65 B8 A9 E4 68

en bij de andere staat  01: 08 0F 5F 74 63 ED 52 7D
                                  11: EC 07 11 5B 9E 59 DF 26


Dus ik weet niet waar het aan licht.
Heb ik dan niet de goede udate.
Trouwens ik weet niet hoe ik moet updaten via de computer.
Moet de sab dan ook schotel aan gesloten zijn als ik udate doe via mijn computer of hoeft dat niet.
Verder hoe moet ik dat dan doen via mijn computer.

Alvast bedankt Roelof.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`